Bence mahkemelerde de suç var. Sanırım internetten pek anlamıyorlar. direk blogspot kapatılır mı? Eğitim şart
Google ve BlogSpot'u kapatan Mahkeme değil ki. Açıklamalrda şu yazıyor, yasal tüm önlemler alınmasına rağmen Google ve BlogSpot bu yayınların önüne geçememiştir.
Google de doğal olarak o kadar insanla uğraşacağına direk sistemi kapatmayı daha doğru bulur doğal olarak. Google'nin işi yoktu 18 milyon blog arasından maç yayını yapanları mı tespit etmeye uğraşacaktı Birini kapatsan adam gidecek 2 dakada bir blog daha açıp devam edecek yine. O yüzden en kestirme yoldan işlemi hallediyorlar.
Blogger üzerinde para kazanmak için insanlar hesap açıyor. Kimi video, dizi, clip kimi ise telifi olmayan bilgiler yayınlıyor. Herşey para için...
Peki bu içeriği sağlayan ana kaynaklar hakkını aramak istediklerinde neden herkes çığlık çığlığa oluyor anlamıyorum. Sitesi kapananlar nasıl para kazanamayacak diye endişe ediyorsa mahkeme kararına neden olan kişilerde aynı endişeyi duyduguna eminim.
Zaten yılda 30 lira verip domain+host alamayanında sitesi engellensin yahu
Zaten yılda 30 lira verip domain+host alamayanında sitesi engellensin yahu
Hocam boşversene 30 site kuran biri bunu amatör hevesle kurmaz para kazanmak için kurar. İçeriğide özgün oluşturması mümkün değildir sağdan soldan kopyalar.
Arkadaşlar yeni bir şey daha öğrendim sizlerle paylaşmak istedim. Bende blogger mağduru biri olarak hitlerimin %99 yabancı olmasına rağmen adsense kazancım ortalama 10 $ dan nerdeyse 0 a indi. Demekki yabancıda olsa hitin, kazancın 0 a düşebiliyormuş... Bunun sebebi türkiyeden mi adsenseye bakmam yoksa tıklanma varda benim hesabamı işlemiyor anlamış değilim. Umarım en kısa zamanda alınan bu yanlış karar düzeltilir.
banlanma TR 'de geçerli bir durum.. sen hitlerinin yurtdışı çıkışlı olduğunu söylüyorsan, başka bir durumlar söz konusu olabilir.. sandbox falan yemeyesin :kızdım:
arama sonuçlarına, index sayına bakmanı tavsiye ederim..