R
*reyeskane-
Misafir
Geleceksen pm at..cemadak' Alıntı:grup mu yapcaz abi nerdedi ofis
Geleceksen pm at..cemadak' Alıntı:grup mu yapcaz abi nerdedi ofis
cemadak' Alıntı:reklam yapmayalım bu arada msn e girersen deja güzel olr sorucaklarım var aheaa ellerinide bantlicak degilsin heralde
deja-vu' Alıntı:*reyeskane- pm ıle resmı gonderdım halada olmadıysa ne dıyım sana bırak ısı
iyinet' Alıntı:Siz bu baslik altinda chat mi yapiyorsunuz? Boyle devam ederse konuyu kitliyecegim.
iyinet' Alıntı:Siz bu baslik altinda chat mi yapiyorsunuz? Boyle devam ederse konuyu kitliyecegim.
*reyeskane-' Alıntı:Elbette chat değil. Gönderilen fotolar hakkında iletişimdeyiz. Sadece arada 1-2 post kaynadı o kadar.
iyinet' Alıntı:Hangi fotolar?
MasterTR' Alıntı:host i$i coluk cocugun eline du$mu$
yazdiklarimi okudugunu kabul ederek anlama sorunu cektigini du$unuyorum.. yazdiklarimdan host i$ine girdigimin anlamini cikartiyorsan seni $u zeka olimpyatlarina sokmak lazim diye du$unuyorum.. tavsiyem yazdiklarimi carptimadan okuyup anlaman yonunde olacaktir belki o zaman aramizda anla$abiliriz.*reyeskane-' Alıntı:host işine girdiğini bilmiyordum
iyinet' Alıntı:Forumun yaz boz tahtasi olarak kullanilmasina sicak bakmiyorum, bunu daha once de iletmistim. Mesajinizi ya yazmazsiniz yada silersiniz. Sizin gibiler yuzunden edit ozelligini kapatmistik. Bizi tekrar bunu yapmaya zorlamayin. Editlenip ici bosaltilan her mesaj icin -rep veriyorum.
iyinet' Alıntı:Forumun yaz boz tahtasi olarak kullanilmasina sicak bakmiyorum, bunu daha once de iletmistim. Mesajinizi ya yazmazsiniz yada silersiniz. Sizin gibiler yuzunden edit ozelligini kapatmistik. Bizi tekrar bunu yapmaya zorlamayin. Editlenip ici bosaltilan her mesaj icin -rep veriyorum.
Wasgo' Alıntı:Birşey sormak istiyorum zaten kayit tarihimden bellidir yeni olduğum buralarda.Ancak bilgim geniştir bir çok yandan bilmediklerimi'de oğrenmek isterim.
Bana denilen nixcon ortaği . nixcon yalakasi gibi laflar vs.
Şimdi yazdiklarimi okursaniz yazilanlari okursaniz. Bir şirket hakkinda resmi bir belge olmadan insanlar yorum yapmasi ve buna müsade edilmesi mantikli mi ?
Sonuçta bu bir nevi propogan'da olmuş oluyor bir nebze insanlarin bilip bilmeden konuşmalari yalniş deilmi .Benim bildiğim birşeyin ispat edip ondan sonra orasi "Yalancidir . orasi Turkiye'de deildir" demelidir bence.
Bu benim şahsi fikrim. Sonuçta şirket hakkinda asilsiz bir suçlama oluyor heleki müşterisi deil ise. o şirket hakkinda okuduklariyla yorum yapmasi yalniştir.Bilmiorum siz nasil düşünüyorsunuz.
Teşşekürler.