- Reaction score
- 0
Onlinenic için serverdan 20001 portunu açmak gerekiyormuş, şimdi çalışıyor.20 dk içinde aktifleştirdiler
Sıra Onlinenic'te.
Onlinenic için serverdan 20001 portunu açmak gerekiyormuş, şimdi çalışıyor.20 dk içinde aktifleştirdiler
Sıra Onlinenic'te.
Merhaba,
AWBS'ye bir ürün (hosting paketi,sunucu v.s.) eklerken "Item is taxable" seçeneğini işaretlemeniz gerek.Aksi halde KDV eklemesi yapılamaz.
awbs yi pleske entegre edebilmek için neler yapmamız gerekiyor ?
Kalıcı lisans ise ve yıllık lisans ödemesini yapmamışsanız çıkmıyor olabilir.Merhaba
v2.6.1 sürümü çıkmış ekranda güncelleyebilirsiniz yazısı var ama hesabıma girdiğimde awbs.com da böyle bir yükseltme göremedim.
v2.6.0 dan v2.6.1 e çıkma ne yapmam lazım.
Şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar benim bir kaç tane sorum olacak.
1) Bu script reseller üzerinde çalışırmı? (illa vps ya da dedicated mı lazım)
2) Manuel olarak müşteri hesabı açabilirmiyim ve içerisine sahip olduklarını set edebilirmiyim? (daha önceki müşterilerim için)
3) Hesap açarken illa domain resellerleri mi kullanmalıyım? Başka bir yerden domain alıp kullanıcıya o bilgileri nasıl gönderecem ve kullanıcının hesap güncelleştirmesini nasıl yapacam?
4) Eğer böyle bir durum varsa domaini aktif ettikten sonra yine manuel olarak host hesabını nasıl açtırtabilirim?
5) Ödeme olarak sadece havale olmasını nasıl sağlayabilirim? Müşteri ödemeyi yaptıktan sonraki işlemlerim neler olmalı.
Aslında tüm sorular birbiri ile bağlantılı sayılır. Örnek bir olay üzerinden anlatılırsa herkes kolayca anlayabilir.
Kalıcı lisans ise ve yıllık lisans ödemesini yapmamışsanız çıkmıyor olabilir.
Süresiz aldım ama 1 yıllık destek talebi yani domain ismi değiştirme filan sona erdi ama lisans süresiz.. ne yapmam lazım. yükselten bir çok yer gördüm hiç kimse paylaşmayacakmı?
Saygılarımla,
Destek süresi dolduğunda bir miktar ödeme yaparak (miktarı hatırlamıyorum) destek almaya devam eder aynı zamanda yükseltmeleri de alabilirsiniz.
Yamaları alabilenlerin yardım edemezler çünkü yasal olmayacaktır ve AWBS scripti online olarak kontrol ettiği için yakalanırsın.
Arkadaşlar benim de bir sorunum var;
AWBS 2.6.1'e geçtikten sonra Contack Form'dan her gün 3-5 tane spam geliyor. Daha öneceleri yoktu ve ip'ler sürekli değiştiği için banlayamıyorum. Bunun bi,r yolunu bilen var mı veya aynı sorunu yaşayan. ?