ucuz kurtulmuşsunuz bende hep şunu merak ettim sonuçta bir şey satıp alırken her hangi bir sözleşme imzalamıyorsunuz dimi ? mahkemede dese sitesine şu kadar yazı yazdım yada iki aylık link sattım yada bi script gönderdim yada bir tasarım yolladım dese parayıda onun için aldım forumda konuşurken paypal için anlaşmıştık ama sonra vaz geçtik vs. deyip kurtulma şansı olamazmı yani paypal için para gönderdiğinizi nasıl ıspat ediceksiniz ? yada kafadan sallama iki tane mail atıp son anda bu maillere parayı gönder dediler bende o maillere yolladım dese nerde dedin deseler yolda yürürken gördüm dese

hakim yemezmi ?
Havale/EFT Gönderirken açıklama kısmına "takas,paypal,site adı,üyelik rumuzu" gibi bilgiler girerek işlem yaparsanız daha kanıtlayıcı olur.
Bilişim sektöründe yolsuzluk yapanlar küçük miktarlar ile büyük bedelleri ödemeyi kabul etmişlerdir.
Bu tür illegal işlere sonradan bir şeyler öğrenmiş kişiler / gözünü para hırsı bürümüş kişiler / dolandırıcılar / bilinçsiz insanlar başvurur.
Genel olarak bilinmelidir ki ; size ait olmayan bir şeyi kendi rızanız ile almaya kalkmanız. Kısacası hırsızlık yapmanız hayat boyunca size bir artı değil. Hayatınız boyunca size bir çok eksi katacaktır.
Yukarıda yapılan mağduriyetler beni üzmüştür. Sokak ile buranın ticaret açısından farkı bence yoktur. Çünkü her iki tarafta çıkar gözetmektedir. Bu tür mağduriyetler normal hayatta da başınıza gelebilir.
Ayrıca hakim-in düşüncelerini aktarmanız yanlıştır. Hakimler bu tür davalarda(dava açılırsa) genellikle bilirkişi raporunu dikkate alırlar. Bilirkişi olan kişininde bu tür durumlar ile defalarca karşılaştığını bilmekte zorlanmayız herhalde..
Umarım arkadaşların yaşadığı mağduriyet kısa zamanda çözülür. Tekraren geçmiş olsun.