İkiniz hesap numaralarınızı karşılaştırdınız mı ? Aynı hesap numarasınamı geçtiniz ?
Bende bu kişiden alım yapacaktım son anda başka birinden temin ettim.
Bende bu kişiden alım yapacaktım son anda başka birinden temin ettim.
ucuz kurtulmuşsunuz bende hep şunu merak ettim sonuçta bir şey satıp alırken her hangi bir sözleşme imzalamıyorsunuz dimi ? mahkemede dese sitesine şu kadar yazı yazdım yada iki aylık link sattım yada bi script gönderdim yada bir tasarım yolladım dese parayıda onun için aldım forumda konuşurken paypal için anlaşmıştık ama sonra vaz geçtik vs. deyip kurtulma şansı olamazmı yani paypal için para gönderdiğinizi nasıl ıspat ediceksiniz ? yada kafadan sallama iki tane mail atıp son anda bu maillere parayı gönder dediler bende o maillere yolladım dese nerde dedin deseler yolda yürürken gördüm dese hakim yemezmi ?
bilişim suçlarına mail atmıştım gelen mail aşağıda
Müdürlüğümüz birimlerine yapmış olduğunuz 04/03/2009 tarihli e-mail
ihbarınız ile ilgili olarak; takibi şikayete bağlı bir konu olduğundan size
en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına delillerinizle birlikte müracaat etmeniz
gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur..
İlla ki bu foruma girip bakıyorsundur @Batux , bil ki ; bu işin yakasını bırakmayacağız.
msn kayıtları banka dekontları ekte sunularak başsavcılığa dilekçede sunuldu.bundan sonrası yargının işi.
barlets
tutu
canorkos
deja-vu
Stephen07
fenerbahcetin
MiNiKCaDi
gerçekten Batux'un böyle bir şey yapmasına şaşırdım beklemiyordum daha önceden alışverişi olanlar gönderdikleri hesap numaralarını arkadaşlarla karşılaştırsınlar bence olur ya hesabı heklenmiştir veya başka bir şey olabilir.
yani buda bir ihtimaldir.iyinet üyesi olup çeşitli nedenlerden dolayı uzun zaman foruma girmeyen arkadaşlar var.hesap heklenmesi olabilir.batux u tanıyanvarsa ulaşsın.
forumda iki tane üyeliği olmayan eski üye varmı acaba varmı ?