Ben eski üyeyim günde 100 hit gelmaya başladı. Hit gelmiyo diyenlere ben şaşırdım.
Merhaba,
İnaktif kullanıcılar sebebiyle bazı üyelerimizin sitelerine yeterince hit gelmiyor. Bunun sebebi ise bazı üyelerimiz Kredi Kazan butonuna tıklamıyorlar.
Hit Mekanı üyelerinden hiçbir şekilde ücret talep etmemektedir. Sizden www.hitmekani.com a tıklamanızı ve giriş yaptıktan sonra sol menüden Kredi Kazan a yada http://www.hitmekani.com/hitiniarttir-194 tıklamanızı rica ediyoruz. Otomatik sörf sistemi ile bilgisayarınız kendisi bütün siteleri sörf ederek size kredi üyelerimize de hit kazandıracak.
LÜTFEN BU MESAJA ÖNEM VERİN VE SİZ KAZANIN!!!
Hit Mekanı Sizlere Ücretsiz Hizmet Vermeye Devam Ediyor,
HİT MEKANI
Bi ben yapamadım su işi
Arkadaşlar gerçek'ten çok güzel bir site ben daha önce cidden anlıyamamıştım ama şuan'da site'deyim bedava hit bedava kredi siteleri otomatik açıyor hatta git yat uyu kredin işlesin Gerçek'ten mükemmel bir yöntem elinize sağlık ben şimdi yapdım hitimi az sonra göreceğim inş iyi çalısmalar size.
1 Yorum daha atmak istiyorum sakıncası yoktur inşallah daha önce hit çekmek için ücret öderdim fakat hitmekani bunu hem ücretsiz yapıyor hem kolayca dün gece birden uyumusum sabaha kadar oto hitim artmış suan'da sitelerime uyguladım hitmakeni'ni hem tebrik ediyorum hem gurur duyuyorum allah yolunuzu açık etsin inşallah!
Siteye ilk üye olduğum'da bende birşey anliyamadım saçmalık dedim fakat suan'da bu sistemi kullanıyorum dün 400 kredim vardı hepsini bastım bir yandan siteme film aktarırken bir yandan oto kredi kazanıyorum bi bakdım 400 yerine 500 kredim olmuş Gerçek'ten herkezin yararlanması gerekiyor normal siteler aylık 200 300 TL hit yaparlar biz burada bedavaya yapıyoruz ^^
başarılar