M
mfk_1868
Misafir
yabancı olmalı kesinlikle diger turlu yaptıgımız ztn anlamsız olur.
![]() |
![]() |
the_alorak' Alıntı:Arkadaşlar Forumu kirletmeyelim diyorsak..
http://ortadogu.jconserv.net/index.php
Buraya da alabiliriz proje oluşana kadar.. Kesinlikle sitedeki adsense şeyleri benim değildir. bedava yerden açtım hesabı. Hiçbir maddi kazancım yok yani..
the_alorak' Alıntı:Arkadaşlar Forumu kirletmeyelim diyorsak..
http://ortadogu.jconserv.net/index.php
Buraya da alabiliriz proje oluşana kadar.. Kesinlikle sitedeki adsense şeyleri benim değildir. bedava yerden açtım hesabı. Hiçbir maddi kazancım yok yani..
favorites' Alıntı:çok pardon..bir yorum katmak istiyorum. takip ediyordum konuyu ama yazmadan edemedim
"bir yerlerde webmasterlar ölüyor " ?
bu nasıl anlamsız ve içi boş bir tabirdir?oldukça komik bir konu başlığı bu.
yapılan katliamları genelleyerek bir çalışma yaparsanız çok daha yerinde ve evrensel olur.
aksi halde " bir yerlerde webmasterlar ölüyor " konu başlığı, oldukça komik ve sadece yerinde saymaktan başka bir geri dönüş getiremeyecek bir çalışma olur
: )
kan kanseri olan on binlerce insan var dünyada ve özellikle ülkemizde. ki bunların tedavileri oldukça yüklü meblağlar gerektirmektedir.
şimdi kalkıp " bir yerlerde kan kanseri webmasterlar ölmesin " diye bir girişim yapılsa, " hönk" diye çakılıp kalır insanlar: )
anlatabiliyormuyum ne demek istediğimi..
neyse kolay gelsin yinede.
Angelo' Alıntı:Hayir katliam mesaji atildiginda siyaset oluyor, webmasterlar oluyor dendiginde 7 sayfalik topic olmus, herkes birseyler yapmaya calisiyor. Ben mi yanlis anladim yoksa komik bir hallerde misiniz arkadaslar, ne yapiyorsunuz? Ne webmaster olmesi allah askina, insanlar oluyor. Baslik degisince herkes mesaj yazmis, ya hepsini kapatin ya hicbirini.
Siyaset tartismaya ultra merakli degilim, ama bugun gorduklerimden sonra (manzaralar) bu konunun ya adam akilli konusulmasinin, eger bu sekilde yapilmayacaksa da sakiz edilmemesini diliyorum. Webmasterlar olmus, gelecekte webmaster olabilecekler olmus filan, boyle ilginc birsey gormedim ben.
Caesar' Alıntı:@hakanizm daldin yine konunun ortasina: )