Denemeye değmez...
Denemeye değmez...
click başı ücretler arttığı anda önceli clicklerinizde o ücret üzerinden hesaplanacaktır arkadaşlar. burada sponsorlar arasında fiyat dengesi kurmaya çalıştığımız için ücretler şu anda az gözüküyor. bende sitelerime reklam alıyorum ve istediğinizi anlıyorum. Şu anda yeni sponsorlarla anlaşıyoruz biraz beklemeniz yeterlidir. webmaster sayısı 50 ye olaşınca üyelik geçici olarak kaldırılacaktır. reklam kullanmayan userler pasif duruma geçirilecek ve yerlerine yeni userler alınacaktır.Sanırım yanlış anlaşıldım. Buradaki eleştirim ve sertliğinin sebebi: sektöre girerken kötü intibağ uyandıracağından. Yazmamdaki manada yapıcı bazda eleştirmek yoksa istediğiniz ücreti verebilirsiniz. Serbest piyasa ekonomisindeyiz nede olsa.
sponsor başvurusu şu an için yapılmıyor. şu anda sadece kendi anlaştığınız sponsorlar aktif yayıncı tarafından seçilebilecek. Tam olarak yayına başladığımız zaman sponsor başvuruları online olacaktır.Borte45 güzel bir soru sormuş, yayıncı başvurusu yapılabiliyor mu?
sponsor başvurusu şu an için yapılmıyor. şu anda sadece kendi anlaştığınız sponsorlar aktif yayıncı tarafından seçilebilecek. Tam olarak yayına başladığımız zaman sponsor başvuruları online olacaktır.