iyi de ..
siz yeni sponsor ve reklamlar ekleyene dek .. içerde olan paralar kalacak mı ???
bu sistem böyle işlemez benim bildiğim .. min 5 ytl diyorsunuz .. toplamda 15 ytl gibi bir rakamın içerde olduğunu biliyorum kendi adıma . benim gibi 10 kişi var ise eder size 150 ytl ..
hem min 5 ytl üstü ödemeleri yapacağız diyorsunuz .. hemde min 25 ytl limiti geçmeyenler ödeme istemesin diyorsunuz . budur işte bizim memlekette ki sponsorluk sistemi . kendimize bakmadan gidip de sedo ya farklı farklı sponsorlara ödememizi yapmadı diye laf yetiştiririrz ..
madem ödemeyeceksiniz ve yeni reklam sponsorunuz yok .. ?? nedir düşünceniz peki .. içerde 20 ytl olan kişiler sizin yeni reklam sponsorları eklemenizi mi bekleyecek . bu süre kaç ay olacak .. bir ay sonra 15 ytl gibi bir rakamı almak benim ne gibi bir faydama dokunacak...
yanlış anlamayın peşinde olduğum 5 ytl falan değil ama toplama gelince 5 er 5 er iyi para yapıyor .. kendimi bir anda aptal gibi hissediyorum .. bu gidişle sadece gittigidiyor ve google adsense kullanacağım ..
nedir bu yaa aptal yerine konmak kadar kötü bişey yok ..
zaten 10.000 tıklama sonucu bunların da hepsi reel tıklama hiç bir şekilde hile ve flood yok
sizin bu tıklamalar karşılığında aldığınız ücret nedir bilmiyoırum ama reklam yayınlattığınız kişileri de düşünmeniz gerekir ..
neyse iyi oldu .. bilmediğin sponsorlarla ne diye reklam alışverişi yapıyorsun ki ..
iyi çalışmalar ..