Merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum Fethullah Gülen ile veya diğerleri ile bir ilgilim alakam, vs. yoktur olamazda, ama Gülen ve Eğitim kurumları hakkındaki görüşlerin tamamen yanlış,
Fatih Kolejini bitirip ABD de- Mit' te genetik kopyalama ve aynı anda işletme okuyan, Avrupada, Japonyada Biyoloji olimpiyatlarında 1. olan, zamanın Başbakanı (Sn. Mesut Yılmaz) Meclis Başkanı (Sn. Mustafa Kalemli) den ödüller ve tebrikler alan, ABD de Mit' te şu anda hala çeşitli görevlerde bulunan ve yine ABD' de mankenlik ajansınada kayıtlı türk bir abimi tanıyorum.
Fethullah Gülene ait olane eğitim kurumlarından geldi ama dediklerin gibi hiçbir zaman bahsettiğin şekilde baskı görmedi, ABD de mankenlişk ajansına kayıt olması da bunun bir göstergesidir.
Herkes Gülenin okullarını kötülüyor peki ben size soruyorum, Tubitakta, Yurtdışında veya ülkede bilim adına çalışan kişiler en iyi yerlerde okuyan kişiler nereden mezun
Bir çok kişi tanıyorum hepside sosyal hayatı olan barlara, taksimlere, vs. giden kişiler, dediğiniz gibi kafa yıkama olsaydı veya baskı olsaydı bunlar olabilirmiydi.
Bir şey hakkında kesin bilgiye sahip olmadan konuşmayın. Fatih üniv. puanı evet yüksektir. Peki orada verilen eğitimden haberiniz varmı, hiç oraya gidip bir derse katıldınızmı .?
Beyin yıkamak olarak ne yapıyorlar acaab, ordana mezun olan hepsi bilim adına birşeyler yapıyorlar, Fatih Üniv. mezun olmuş birisi kötü olarak ne yapmış bunu bana ispat edebilirmisin.
Kafalarını nasıl yıkıyorlarmış acaba, çevremde en az 10 arkadaşım var onun okullarında okuyan neden benim kafamı yıkamıyorlar acaba.
Saygılar.
Coca Cola İsrail ordusuna destek veriyor diyelim..Peki ya Türk malı dediğiniz Cola Turka kime ne destekler veriyor hiç düşündünüz mü?
Cola Turka Ülker'in ürünüdür.Ve Ülker'in en büyük ortaklarından biri de R.Tayyip Erdoğan'dır.Diğer ortakları siz düşünün artık.
İsrail'e helal olsun diyorum bu noktada.Adamlar amaçlarına ulaşmak için (amaçlarını kesinlikle savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) resmen dünyaya kafa tutup bomba yağdırıyor.
Peki o savunduğunuz Cola Turka üreticileri v.s. ne yapıyor?
Alçakça savaşıyorlar.
Bugün üniversitelerde öğrencileri cemaat evlerine çekmeye çalışıyorlar.Adamlar deli gibi organize olmuşlar.Bölge bölge örgütlenmişler.Gidin üniversiteye..İçki içmeyin,sigara içmeyin,5 vakit namaz kılın,Fethullah Gülen'e tapın,orucunuzu tam tutun..En kral evlerde yaşarsınız.Eliniz sıcak sudan soğuk suya girmez.
Işık Dershanesi'ne çocuğunuzu gönderin.Ders çalışma evleri bahanesiyle tarikat evlerine götürsünler.Zorla namaz kıldırsınlar.Fethullah Gülen VCD'leri izletsinler.
Bugün İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde en yüksek puanla öğrenci alan okul Fatih Üniversitesi'nin burslu bölümü.ODTÜ,Boğaziçi'nden bile yüksek puanla alıyor.
Oraya girecek puanı çeken tanıdığınız varsa gidin sorun.Mutlaka ziyaret etmişlerdir onu da.Gel bizde oku sana şu kadar imkan şu kadar fırsat diye.Amaç öğrenim süresince beyin yıkamak.
Fakirsiniz,çocuğunuzu okutamıyorsunuz.İllerde,en azından Mersin'de öyle, MÜSİAD (Sözde müstakil iş adamları derneği ama aslı müslüman iş adamları derneği) üyeleri toplanıyorlar ve çocuğunuzu kendilerine bağlı özel okullara kaydettiriyorlar.Hem de hiç ücret almadan.Ama beynini de yıkıyorlar..
Örnekler daha çok.Ve bunların hepsi o savunduğunuz Cola Turka patronlarının organizasyonuyla gerçekleşiyor.
Yazsam daha çok yazarım..
Şimdi söyleyin bana..Çıkıp mertce savaşan İsrail'i mi beslemek daha mantıklı yoksa içimizden bizi bölmeye çalışan adileri beslemek mi?
Sonuna kadar Coca Cola destekçisiyim.Helal olsun adamlara..