kesinlikle katılıyorum ilk mesajımda da söyledim bu firmaların size kötü olduğunu kanıtlamak için temiz bir dayak atmak zorunda değiliz size. kendiniz devam ettiniz kendiniz buldunuz. illada beni dolandırın dediniz. onun için kimse kusura bakmasın ama ne burada mağdur olanlara üzüşüyorum nede inşallah atlatırlar demiyorum.Muhabbet fazla uzadi, arkadas dogru soyluyor. Turkce mealine ben cevireyim, bu forumda bu isi bilen akilli, tecrubeli arkadaslar hep sizi uyardi bizimle calismamaniz icin, ama siz kendi burnunuzun dikine gittiniz, kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz, simdi gereksiz yere forumda yazmayin diyor.
Evet bu konudaki gecmis konulardaki mesajlarimizi okuyun, sonra aradan 2-3 ay gecmeden basiniza gelenlere bakin. Lutfen artik bu tarz mesajlarinizi kendinize saklayiniz. Gidip hizmet almaya calistiginiz firma ile gorusun. Bir kere, iki kere, uc kere actiniz, biz de size yorum da bulunmaya calistik. Kendi dusen aglamaz.
Çakallık yapıp 100 kuruş ucuz olsun buradan olsun aman be derken aslında siz zaten dolandırılmayı baştan kabul ettiniz.