.............
bir sürü madur insan varken, bu kadar yazılan yazı varken yaptığım işartemi dikkatini çekti..???
Neyse milletin canı sıkkın zaten polemik yaratmak istemiyorum ve bu tür saçma yazılarada cvp. vermeyeceğim. İstediğimide yazar istediğim hareketide - işaretide yaparım. (Kurallar dahilinde)
Saygılar,
Suclama yok ya, polemik yarattıysam affola, sen bir isaret yaptın bende karsı cıktım sende olayı acıkladın olay budur , konuya donmek lazım, kapandı o mesele.
Yazmayalım diyorum da tahrik edenler var burada. Emin olun, bu forumda böyle kötü uslupla yazan kişilerin ne düşünceleri, ne de paraları bizim umrumuzda değil. Büyüklüğümüzü kabullenemeyen bir çok insan olduğuna inanıyorum burada. Toplam müşterilerimizin %80 i ile problemleri hallettik.
@qdin, yazılarını okuyunca forumda düzgün anlayan, fikir yürütebilen insanların da olabileceğini düşünmeye başladım. Son madde hariç, tüm parayı cebimize indirseydik bugün ne telefonla, ne de site üzerinden hiç kimse hiç bir yere erişim yapamazdı, işimizin başında olmazdık. 1. ve 2. teorilerin de gayet güzel açıklama getirmiş gibi. Öyle değil mi, neden bu musluğu kapatalım ?
Ben bu arkadaşlara, öncelikle nasıl sunucu, hosting kullanılacak bilgi sahibi olun diyorum.
@sihirlinet, mesajına senin uslubun ile cevap vermeyi çok isterdim, emin ol saygıdan da geçtim artık bu benim stilim değil.
Hep birlikte göreceksiniz ki, çok kısa zamanda çok daha iyi yerlerde olacağız ve yine kötü fikirleri olan arkadaşlar aynı fikirlerini savunmaya devam edecekler. Art niyetli beyefendiler, artık düşüncelerinizi, fikirlerinizi kaale alıp cevap yazmayacağımızı da son kez bildirmek istiyorum.
Since 1907 kusura bakma ama haktır sana bu foruma takılıpta bu adamdan alanlara.
Adam daha önce dolandırdı diye bas bas bagırdı ne alıyorsunuz. İyi olmuş diyorum.
Neden mi Sen git 10 gb alana yıllık 30$ öde sonrada adam dolandırdı tabikide olacak.
insanlar düşünmeli dakikhosta da helal olsun diyorum. Türkiyede keklik cok avlama devam et.
Allah daha çok bol para kazandırsın. Merak etme dolandırılan adamlar tekrar dolandırılmak için geri gelecektir. Çünkü cok gördük bile bile dolandırılıp sonra buraya gelenleri )
Since 1907 kes diyecegine forumundaki konuları iyi okuda bir daha bu başına gelmesin. Her zaman iyi olunmuyor foruma üyesin takip edecektin bu sorunu yaşamıyacaktın.
Kolay Gelsin