- Reaction score
- 87
Her 10 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 4739 Saniye beklemelisiniz.
Üye gruplarını ayarlıyorum çok fazla renk vardı azaltmak gerekli biraz kimin ne olduu belli olması açısından. O yüzden bazı aksilikler olabilir.
Haymac ilgileniyorum.
Merak ettiğim ve birşey sormak istiyorum. Reklam alanları vardı. Yeni sunucuya geçilmesi ile kalkmış. Acaba onlar için birşey yapıldı mı ?
trgy hayırlı olsun.senden isteğim CMYLMZ,Forza FB,mathiaxbars,NeFuSa gibi forumun en sağlam üyelerini geri çağırmandır mail atarak çağırın bu arkadaşları forum canlanır.gelişmeleri bekliyoruz.
Benim üyelik sistemi konusunda farklı bir önerim var. Davetiye sistemi üyelik süreci iyi takip edildiğinde yada üyelik kabulu konusunda iyice detaylı araştırıldığında yararlıdır. Sonuçta vazgeçilmemesi gerekiyor ama burda bilgilerin tam doldurulmadığı ve bilgi atlaması söz konusu en azından kişinin doğru olduğunun kesin olacağı bir veri arandığında ciddi artı katacak bir hizmet olarak SMS Onay ile üye aktif edilebileceğini düşünüyorum.
Bu ürün alım satım işlemlerin de de bir nevi güvenlik olarak kullanılabilir? Sms onay sistemi ile sisteminize gelip gecici üyeden cok etkili kullanıcıların üye olmaları da sağlanmasına destekde olabilir.
Ayrıca diğer forumlardan bildiğim ücretli üyelik onaylarında bile bu sisteme bağlanıp kişilerin onay süreçleri daha kısaltılabilir.
Bu konuda alt yapı desteği konusunda yardımcı olabilirim düşünüldüğü durumda...
http://forum.iyinet.com/844385-post54.html buradaki mesajımı,burayada yazıyorum.