- Reaction score
- 0
Ben iyineti kurtarmak için konuyu açtım ama herkes birbirine girdi :x
inş kurtulurda seviyeli insanlar gelir bu foruma daha çok daha dürüst ticaret olur
![]() |
![]() |
Ben iyineti kurtarmak için konuyu açtım ama herkes birbirine girdi :x
İyinetadmin, iyinet forumlarını alternatifsiz bir yer zannettiği için forum bugün bu durumdadır. (Kötü durumda olduğu aşikar)
sepulchral ;
Senin de iyinetadmin'den tek farkın Türkçe'yi daha güzel kullanıyorsun. Onun dışında önüne gelene sarı kart, kırmızı kart. Daha önce de dile getirmiştim. Örneğin http://forum.iyinet.com/domain-sati...det-satilik-jenerik-domainler.html#post731330 bu konuda adı geçen domainler için bir kaç gün içerisinde, bir kaç kez farklı başlıklar açıldı. Konuda bunu dile getirdim. Mesajım silindi, üstüne sarı kart cezası aldım. Umurunda mı diye sorarsan hiç umurumda değil. Ama adaletsiz davrandığın ortadayken, kendini ve yönetimi bu kadar yüceltmene anlam veremiyorum.
Şimdi bu mesajıma da ofsayt bayrağı kaldırırsın![]()
öncelikle yönetimde söz sahibi olanlar artırılmalı diye düşünüyorum..
Örneğin yönetiminden bir kişi ayrıldı ama halen çıkarılmadı..
O kişinin yerine özcan gibi hevesli abilerimiz gelirse forum daha çabuk ayağa kalkacaktır.
2 senedir iyinetadmine bu konuda mesaj atıyorum yetki heveslisi değiliz..güzel şeyler yapmak katkıda bulunmak güzelleştirmek hevesindeyiz ama umursanma yok tabi.
Önümüze gelene değil. Forum içerisinde kurallara uymayanlara yaptırım uyguluyoruz. Siz kimseyi küçümseyemezsiniz. Böyle bir durum sergilerseniz uyarı alırsınız , bu konuda verilen uyarı cezası bundan dolayı verilmiştir.
Bir konuyu birden fazla açan kişileri rapor ederek bize bildiriniz. Elimizden geldiğince müdehale ediyoruz