takım tutar gibi siz tutmuşsunuz zamanında hani fanatik dediğiniz dönemde.Ben hiçbir zaman öyle bir fanatikliği ne bir partiye nede herhangi birşeye yapmayı düşünmüyorum.Bu insanın gözünü kulağını kapatır.
Sizde söylediğiniz şeyleri yapması için bir neden söyleyin.Şimdi neden barzaniyle hoş olsun neden ermedilere şirin gözüksün.Sırf size gıcıklık olsun diye mi?.
Ayrıca, vatana hizmet eden biri; normal bir vatandaşın destursuz ağzına almadığı "şehit" kelimesini söylemeye gerek duymayarak "kelle" demez. Siz enflasyon biraz düşünce, borsa biraz yükselince her şey düzeldi sanıyorsunuz. Bu süre zarfında kaybettiklerimizin haddi hesabı yok, uyumaya devam edin.
başkalarına uyumayı yakıştırarak uyanamazsın .
Son olarak şunu söyleyeyim.Acın kabadayısı olmaz olmayın sizde.Bir milletin ekonomik bağımsızlığı olmadan ne milliyeti kalır nede dini.Ekonomi içinde onu asarım bunu keserim ben felanın suratına bakmam dememek lazım.
Ermenilere Azerbeycan daki işgalinize son vermeden ve asılsız taleplerinizden vazgeçmeden size sınır açma vs yok demediler mi.Üstelik abd ab isteklerine rağmen.
Beriki tarafta rumlara onların arzu ettiği gibi "Biz sisle birleşmeyiz siz adammısınız " deemek en kolayı arayolu bulmaya çalışıpta onların haksızlığını ortaya koymak akıl işi.
Adamlsar zaten birliğe girdi sende girmeye çalışıyorusun bu yüzden biran önce kıbrısta çözüme gidilmeliydi.
Hım şimdi AB ye ne gerek var lafı çıkabilir.Doğal biz açın kabadayısıyız. Lafa gelince herkes vatan sevdalısı herkes asarım keserim.Kaç kişi ya ben kuru ekmek yerim devletim borcunu ödesin diyebilir.
Neyse..PArti marti hikaye ama bir vardır "Kardeşim yeterince iş yapılmadı demek" bir vardır Ülke elden gidiyor bunlar vatan haini demek. Bu kadar acımasız eleştiriler yapmak hoş değil.