Benim hikayem pek kısa değil ama olabildiğince kısalttım.
56K'ya süper, muhteşem, olay budur denildiği sıralarda internet ile tanıştım yıl 97. O günde dönem ödevi yazacaktım neyse klavyede " j " harfini bulamadım ve "i" yazdım hp yazıcımdan çıkartıp pilot kalemle altına bi çizik attım "j" yazacağım i'lerin (Hayatımda yaşadığım ve yaşanıldığını gördüğüm bilgisayarla ilgili ilk trajikomik hikayedir bu). IRC bir seldi o zamanlar girmeyen yoktu diyebiliyorum ilk başlayan herkes girmiştir herhalde. mIRC script download ediyordum arşiv yapıyordum hastalıktı bende . Bir gece yatarken " Niye hazır kullanıyorum, pekalâ bende yapabilirim " dedim kendi kendime kastım kastım yaptım. Yettimi bu, tabi ki de yetmedi 98 yılında ilk web sitemi fp-xpress'de yaptım ama sadece kendi bilgisayarımda çalışıyordu host'lar olabildiğince pahalıydı o sıralar e öğrenciyiz tabi oraya vereceğimiz para 3-4 haftalık harçlığımız. Biraz daha hızlı gidelim, 2001 yılında bilgisayarı sattık ve internet kafe dönemi başladı bende. 2003 yılında artık bilgisayarımın tekrar olması gerektiğini düşündüm bir canavar aldım o zmn için P4 3.06 çıkmıştı çok yeniydi, isdn dönemi kapanmıştı ve adslde yeni yeni çıkıyordu çatır çatır zoom modem satıyorduk. Şimdi yıllar geçti hala daha düşündükçe gülümsüyorum. İlk sitemi yaptıktan sonra hız kaybetmeden ikinci siteye başladım marangoza 2paket marlboro'ya. Aklıma bile gelmezdi webmaster olup bu işten ekmek yiyeceğim, zaman nelere kadir. Tam sırası bi de arabesk dinlemek lazım
Herkese iyi çalışmalar..
way anasını be okudukça hüzünlendim walla neler neler gelmiş başına