Evet Mail gönderdim. Mail metnini de aynen buraya kopyaladım, ingilizce metnini. Okuduysan anlamışsındır gerçi. Orada, link verip ödeme alan arkadaşları yazdım. Benim ödemem niye yapılmadı dedim, haklı olarak. Bu şikayetse, hepinizi şikayet ettim, doğrudur. Ayrıca o mail geçen aya ait.Az once mail gonderdim diye yazdın simdi şikayet felan etmedim diyorsun.
turkcerap' Alıntı:Arkadaslar mesela troyun.info ben arkadasa sponsorum yardımda ediyorum elimden geldigi kadar oda bana ediyor neyse
Bu adam sedoya uye olmus az bucuk para kazanmıs eg-zotikbul ve digerlerine batmıs bu olay Ama dusunmuyor bu arkadas sitesini kapatsa neler olur???
Turk host firmasından host almıs onlar ekmek yiyemez bu 1
Ben sponsorum demekki ben daha fazla kazanıyorum sponsor olmusum Benim işimde baltalanır buda 2
Bu arkadasın ilerleyen zamanlarda yapacagı islere tas koyarlar buda 3
Hile yapan zaten yapıyor hile yapan bu forumlarada takılmıyor Siz neden bu insanlarla ugrasıyorsunuz???
Troyun neyse ben ona her turlu destek cıkar gene sitesini devam ettiririm sedo olsada olmasada
Ama tum kazancını buraya baglamıs insanlar ??? Ellerindeki paraları hosta internet parasına veren ve sedodan gelecek olan paraları bekleyen insanları sikayet ederek ne kazanıyorsunuz?
Bu konu insanlar seni tanısın diye açıldı. Ve kişiliğin geregi msn'de insanlara verecegin bilgilerde aldatıcı olacaktır.. Verdiğim url'de nasil biri oldugun acikca belli..eg-zotikbul' Alıntı:Dediğim gibi, forum kişisel olaylar merkezine dönüşüyor, Erhan kusura bakma ama durum bu. MSN'imi yazdım, sorunu olanlar benimle oraya gelebilirler. [email protected]
Kardesim hosgeldin .. Kusura bakma. Aksamda soyledim sana zaten. Ama foruma bakamıyordunh4x0r' Alıntı:No comment
Askerlik üzeri bari yapmasaydın be. Bak hüzn kapladı beni askerlik diyince bak. Pööf pöffff.........
Hala No Comment.
ArKi!' Alıntı:Bu konu insanlar seni tanısın diye açıldı. Ve kişiliğin geregi msn'de insanlara verecegin bilgilerde aldatıcı olacaktır.. Verdiğim url'de nasil biri oldugun acikca belli..
Ayrica sadece seninle ilgili değil bu konu..
3 ay önce msn'de gelip abi sen nasıl kazanıyorsun banada söyle diye yalvaran, yardım etmeyincede bana bin bir türlü kılıf uyduran silenceoffdarknes ilede ilgili.
tahtakale : icin birsey soylemiyorum. Onun beni şikayet ediyor olması gayet dogaldır. Ama biraz kasmış kendini.. Forumda hile yapan, bir ton domaini olan, hile yaptıgını acık acık söyleyen biri felan demiş benim için saolsun..
Arki! Öncelikle seni yaptığın işten dolayı tebrik ederim.Herkes sazan balığı gibi atladı.Ben seni yanlızca sana değil Sedo'ya da şikayet ettim.Bunu gizlemiyorum da.Bugün hile yapan kimi görsem genede şikayet ederim.Fakat şunu iyi bil ki, Ed'de senden bıkmış olmalı, senin hesapları tutturamıyor bir türlü.ArKi!' Alıntı:Bu konu insanlar seni tanısın diye açıldı. Ve kişiliğin geregi msn'de insanlara verecegin bilgilerde aldatıcı olacaktır.. Verdiğim url'de nasil biri oldugun acikca belli..
Ayrica sadece seninle ilgili değil bu konu..
3 ay önce msn'de gelip abi sen nasıl kazanıyorsun banada söyle diye yalvaran, yardım etmeyincede bana bin bir türlü kılıf uyduran silenceoffdarknes ilede ilgili.
tahtakale : icin birsey soylemiyorum. Onun beni şikayet ediyor olması gayet dogaldır. Ama biraz kasmış kendini.. Forumda hile yapan, bir ton domaini olan, hile yaptıgını acık acık söyleyen biri felan demiş benim için saolsun..
Neyi ogrenmis oldun ? Bu forumda ben bir kisiden baskasini sedoya sikayet etmedim. O sikayet ettigim zamanda yazdim zaten ediyorum diye. O'da sen degildin. Ben herkese ilimli davrandım. Herkesin suyuna gittim. Yeri geldi banlandım, atıldım.eg-zotikbul' Alıntı:Zaten, bana gerçek dost lazım, bu saye de de öğrenmiş olduk.
Hehe, domaini sattık üstünede park ettik sattık. Amme ve lakin haksızız he. Vay be. Satış parası geldi park parası gelmedi. Şurdan çıkıpta TEK KİŞİ BİLE hile yapıyordunuz şunlar şunlarda diyemez üstelik forumdaki hile bulma uzmanlarımız bile. Ben HAKLIYIM.feverinlove' Alıntı:YA HEPINIZ HAKSIZSINIZ. SEDO PARA KAZANMA YERIMI? DEIL. SATICAKSAN DOMAININI SAT, yoksa hepiniz sahtekar oluyorsunuz.
Lafim herkeze degil sanirim zaten alinanlar cevap yazar...
ArKi!' Alıntı:Neyi ogrenmis oldun ? Bu forumda ben bir kisiden baskasini sedoya sikayet etmedim. O sikayet ettigim zamanda yazdim zaten ediyorum diye. O'da sen degildin. Ben herkese ilimli davrandım. Herkesin suyuna gittim. Yeri geldi banlandım, atıldım.
Dost kelimesini klavyen nasıl telaffuz edebiliyor anlayamıyorum. Burda wOw, muratozcirpici, Atakan, elmasgunes, sevdik, Umit, zeAy, hax0r ve diğer su anda aklima gelmeyen arkadaslara sorabilirsiniz kimin ne kadar dost oldugunu.
Sana baska birsey soylemiyorum. Yazacaklarinda beni hic ilgilendirmiyor. Seninle şu ana kadar muattap oldugum için zaten en büyük hatayı yapmışım.
tahtakale' Alıntı:Arki! Öncelikle seni yaptığın işten dolayı tebrik ederim.Herkes sazan balığı gibi atladı.Ben seni yanlızca sana değil Sedo'ya da şikayet ettim.Bunu gizlemiyorum da.Bugün hile yapan kimi görsem genede şikayet ederim.Fakat şunu iyi bil ki, Ed'de senden bıkmış olmalı, senin hesapları tutturamıyor bir türlü.
Diğer tüm tüm mesajlarıma bakarsanız hepsinde yazmışım, hile yapanları gördüğümde şikayet ederim diye.Bunu sadece ben yapmıyorum.Yapan çok kişi var ama kimse bunu açıkça söylemiyor. (ploop dışında)
Şikayet ettiğim siteler:
Erhan'ı komple şikayet ettim, mal varlığı bilinmiyor
d o p d o lu.net
Halen kelime oyunu yapıyorsun ya vallahi helal sana.# gëñë§î§ SCTNetworks:
sedo hakkınızla kazandığınızı gelecek aylarda ödeyecek diye nasıl bir garanti alabilirim.
eminim bu hileciler yüzünden geçen ay emeğim yandı.
size komik gelebilir ama 930 € bana göre çok para
Malkhaz:
garanti alamazsin
Malkhaz:
site adreslerini verirmisin ?
Malkhaz:
site adreslerini hile yoksa ben sana garanti vereyim
# gëñë§î§ SCTNetworks:
geçen ay, bana ödeme yapılmazken şu domainlerin olduğu hesaplara ödeme yapıldı mesela.
http://www.lolitamankenler.com/
http://banualkan.info/
http://www.debbiegibson.info/
http://www.lauralinney.info/
www.ozelarkadas.com
ParisHiltonFreeMovie.com
http://www.mavilim.net/
www.bedavalar.net
www.sanalkeyif.com
www.mp3arsivi.org
www.turkmankenler.com
www.lolitamankenler.com
# gëñë§î§ SCTNetworks:
mailimde kullandığım site var zaten
# gëñë§î§ SCTNetworks:
onun dışında p2ptr.com var bana ait
Malkhaz:
ok.
# gëñë§î§ SCTNetworks:
bu ay, hiçbir haksızlığıa uğramadım şahsen, ama geçen ay dan hiçbir farkı yoktu bu ayın. geçen ay bu hilecilere giden paralardan dolayı benim ödemem yapılmadı diye düşünebiliyorum mesela, sizde olsanız öyledüşünürsünüz