kredi kartla ödeme yapan müşterilerin ödemeleri bugün saat 13:27 de hesabıma aktarılmıştır bu mesajı bekleyen bir kaç arkadaş için yazdım 
![]() |
![]() |
favorites' Alıntı:ya allahım yarabbim
Blink : neyseki sen tercüman olmuşsun mesajıma.
Sevgili Genç : Konu matbaacı, çaycı, kokoreççi değil.( benim rahmetli babamda matbaacıydı 20 sene önce ) Konu" Finans Sektörü " ve yapılan işin sorumlulukları..
Biraz objektif bakarak düşünün. Boş boş konuşmaktan iyi olduğunu göreceksiniz.
favorites' Alıntı:ya allahım yarabbim
Blink : neyseki sen tercüman olmuşsun mesajıma.
Sevgili Genç : Konu matbaacı, çaycı, kokoreççi değil. benim rahmetli babamda matbaacıydı 20 sene önce) Konu" Finans Sektörü " ve yapılan işin sorumlulukları..
Biraz objektif bakarak düşünün. Boş boş konuşmaktan iyi olduğunu göreceksiniz.
blink' Alıntı:Kredi kartı ile ilgili bir problem olduğunda, sorumlusu kim olacak sizin şirketinizmi, odeme.com.tr'mi, odeme.com.tr'nin aldığı pos hizmetimi, yoksa garanti.com.tr mi?
favorites' Alıntı:http://www.odeme.com.tr/bizeulasin.php?PartnerId=
http://www.hazirbaski.com/hakkimizda.php?PartnerId=
bu bir matbaa ( baskı işleri yapan bir firma )
dediğim gibi : Bir banka değil, ödeme işlemleri yapan kurum değil veya Paypal Tarzı internet bankası vs...değil..
sadece ve sadece kendi internet Pos'unu başkalarına kullandıran bir matbaa.
Sadece bilgilendirmek amacı ile yazıyorum. Kullananların dikkatine sunmak için.
Yani kart bilgilerinizi vs verirken 2 değil 12 kez düşünmek lazım.tercih elbette yine sizindir.
Kolay gelsin
HONEYMONEY' Alıntı:bana verdiklere bilgiye göre komisyon oranı % 12,68 diyor.
djkickass' Alıntı:%12.5 cok fazla ben garantininkiyle dewam ediyorum yıllık 150$ kredi kartı numaramda bende kalıyor HİÇ KESİNTİSİZ %SIZ SADECE 150$
oran yüksek banka kesiyor demişşssin
NEREYE BANKA %LERI KIM KIMI DUDUKLUYOR CILDIRTMAYIN. GARANTIDE KESINTI YOK SADECE 150$ YILLIK
1.5 yıldır garantinin postunu kullanıyorum suandaki fiyatı yıllık olarak 150$ dır bunun dışında hiçbir kesinti etc. vermiyorsunuz. odeme.com.tr nerden çarpcağını şaşırdı sanırım %12.68 !!!
Garanti dışında bişi kullanıyor olsa yapı kredi yada hsbc yada bilmemne tamam diycemde ben garantiyle calıştığım için ve sistemlerini bildiğim için bu kadar dellendim.
Ayrıca garanti bankası bu odeme.com.tr nin istediğinden daha az bilgiyi istiyor.
Tekrar ediyorum %12.68 faiz le uzun dönem iş yapıcak arkadaşlarım garanti post 150$ yıllık başka birşey ödemiyorsunuz.
odeme.com.tr nin %4.5 tan fazla oran istemesi durumunda adam gibi para döndürecek siteleri bulmasının imkanı yok. Adamlar buyuk para dondurucek %12.5 nedir yahu sacmalaık 10.000$ geçicek diyelim 1250$ oradamı bırakıcaz ? böle bi olay yok. Yinede saygı dUyarım
30-40 YTL aylık döndüren hosting firmaları için VPS satan firmalar için kullanışlı olabilir.
%4.5 la sürümden kazanması taraftarıyım çok gergin bi mesaj oldu ama kusura bakmayın.
Akbankın Normal Pos kesintisiz 45 gün sonra alınabiliyor.dewilsdance' Alıntı:kaç gun sonra alıyorsun peki paranı?
bizim sirkette normal pos var ( sanal degil ) 30 gun sonra alabılıyorsunuz kesintsizi veya anlık %4 kesinti ile..
djkickass' Alıntı:%12.5 cok fazla ben garantininkiyle dewam ediyorum yıllık 150$ kredi kartı numaramda bende kalıyor HİÇ KESİNTİSİZ %SIZ SADECE 150$
oran yüksek banka kesiyor demişşssin
NEREYE BANKA %LERI KIM KIMI DUDUKLUYOR CILDIRTMAYIN. GARANTIDE KESINTI YOK SADECE 150$ YILLIK
1.5 yıldır garantinin postunu kullanıyorum suandaki fiyatı yıllık olarak 150$ dır bunun dışında hiçbir kesinti etc. vermiyorsunuz. odeme.com.tr nerden çarpcağını şaşırdı sanırım %12.68 !!!
Garanti dışında bişi kullanıyor olsa yapı kredi yada hsbc yada bilmemne tamam diycemde ben garantiyle calıştığım için ve sistemlerini bildiğim için bu kadar dellendim.
Ayrıca garanti bankası bu odeme.com.tr nin istediğinden daha az bilgiyi istiyor.
Tekrar ediyorum %12.68 faiz le uzun dönem iş yapıcak arkadaşlarım garanti post 150$ yıllık başka birşey ödemiyorsunuz.
odeme.com.tr nin %4.5 tan fazla oran istemesi durumunda adam gibi para döndürecek siteleri bulmasının imkanı yok. Adamlar buyuk para dondurucek %12.5 nedir yahu sacmalaık 10.000$ geçicek diyelim 1250$ oradamı bırakıcaz ? böle bi olay yok. Yinede saygı dUyarım
30-40 YTL aylık döndüren hosting firmaları için VPS satan firmalar için kullanışlı olabilir.
%4.5 la sürümden kazanması taraftarıyım çok gergin bi mesaj oldu ama kusura bakmayın.