BiLHost' Alıntı:Son bir kez daha bu projeyi sunuyorum.Ve yine çok zor gözüyle bakıyorum ama talep var gibi.Gelin benim projemi hayata geçirelim ve sanal derneği kuralım..Ne dersiniz?
windows' Alıntı:Son kullanıcının karı ne olacak ?
webyazilim' Alıntı:Şahsen Türkiye gibi bir yerde yurt dışından ya da yurtiçinde sunucu kiralayarak hostingten kar edilemeyeceğini, uzun vadeli yatırımın anlamsız olduğunu pek çok kez tecrübe ettim. Özel ihtiyaçları karşılamıyorsanız, ( özel üniversite sunucusu gibi ) kesinlikle hosting ya da domain satarak kar elde edemezsiniz. Çok yüksek yatırımlar yaparsanız ve büyük şirketlerle çalışırsanız ( Borusan gibi ) belki olabilir. Ama sadece hosting para getirmeyecek bir iş.
ysf' Alıntı:Hosting para getiren bir i$ti, 1 paket sigara fiyatina 1 yıllık 100 MB alan saglayacagini taahhüt eden firmamsilar olmadan once.
Bütün firmalar aynı fiyata satarsa bu sefer insanlar nreden alıcagını bilemez.GNeRaL' Alıntı:o bölgedeki fiyatları tek elde belirlemeli ve tüm firmalar veya hosting satışı yapanlar bu fiyata uymalı.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.