trextra' Alıntı:
Bu ücret aylık olarak ödenmiyor mu? Yani ben sizin müşterinizim diyelim. Sizden 10 dolara dedicated aldım. Siz bunun için 9 dolarda ödeseniz parasını yatırabilirsiniz diye düşünüyorum. Sunucu parası ödenmemesi garip geldi bana. Sonuçta parası peşin ödeniyor.
Şimdi şu şekilde açıklamam daha doğru olur,
Herhangi bir şekilde DC ye olan yükümlülükler yerine getirilmedi, insiyatif DC nin elindedir dilerse cezaya alır dilerse birkaç gün sabreder, tabi insiyatif DC de olduğu için süre geçtiği zaman DC ile iletişim kurup durumu anlatmak işe yarıyor sabrediyorlar,bekliyorlar yeterki alacaklarına inansınlar,
Ancak ödenmediği zaman ve bilgi verilmediği zaman siz istenilen ücreti eksik gönderirseniz kabul edilmez, tabiki pazarlık DC lerde de geçerli bir argümandır pazarlık ederseniz bundan kurtulmak mümkündür ancak iletişim kanalları kullanılmadığı zaman illaki ödeme yükümlülüğünü yerine getirmeni isterler,
Daha öncede söylediğim gibi bu Layered çalışma prensipleri Dedicatednow için durum nedir bilmiyorum umarım aynı değildir Layered ınki çok katı,bir ram upgrade parasını geciktir aynı cezaya kalırsın