Her halde açıldıktan sonra demek istiyor.gunesbjk' Alıntı:hip hop dosyalarına nasıl ulastın kı
Yaw şuan benim değiştirmem keklik olur çünkü daha alalı 1 hafta bile olmadı ki yıllık ödedim.LNWServers.com.tr' Alıntı:Fakat bir de iyi yönünü düşün , bundan sonra eminimki 2 günde bir yedeklerini alıcaksın, suan yedeklerin olsaydı zaten 1 dakika durmazdın, hakkın tabi.Fakat ders almanız gerekiyor, bir şeyi öğrenmemiz için, herkes için geçerli bu.
KraListe' Alıntı:Yaw şuan benim değiştirmem keklik olur çünkü daha alalı 1 hafta bile olmadı ki yıllık ödedim.![]()
Var yeni aldığım için 3-4 gün önce siteleri yüklemiştim zaten.BiLHost' Alıntı:Elinizde yedekleriniz var mı?
trextra' Alıntı:Bu ücret aylık olarak ödenmiyor mu? Yani ben sizin müşterinizim diyelim. Sizden 10 dolara dedicated aldım. Siz bunun için 9 dolarda ödeseniz parasını yatırabilirsiniz diye düşünüyorum. Sunucu parası ödenmemesi garip geldi bana. Sonuçta parası peşin ödeniyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.