Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İngilizce siteden yüksek adsense geliri

cack88

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
güzel anlatım. teşşekkürler hocam.

Hasan Yılmaz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Teşekkürler hakikaten süper oldu bu. Çok yakın zamanda ingilizce içeriğe yönelmeyi düşünüyorum. Türkçe'de işler kötü :)

serdar41

0
Üye
Açılan Konu
5
Bu konuyla alakalı site açan ve içerik giren arkadaşlar kazanç muhakkak elde etmişsinizdir, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok yararlı olur kanısındayım.

khaldun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
ingilizce site ve blogları tutundurmanın hiç de kolay olmadığını -hissediyorum- veya çokca acemilik yapıyorum. hem com, hem bloglarda..

Bloglardan kazanabilen var mı?

haylaz7

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Çok teşekkürler bu tarz makaleler görmek mükemmel iyinet e yeni üye oldum burası favori noktam artık... + 1 bilgide benvermek isterim ki ;

Resim galeri siteleri yapmanız tafsiye edilir :) 2 cümle ile resime yazı yazmanız yeter..

tumc

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Adsense yurtdışından tıklamalara daha fazla ödüyor! Mesela TR den türkçe bir reklamı tıklarken 5-15 cent ödüyor, ben almanyadan tıklayınca 0,5-1 euro ödüyor :)

İngilizce içerik o yüzden çok daha iyi!

prkontrol.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
evet google, ingilizce içerik tıklamaya, türkçe içeriğe oranla 10 kat daha fazla ödüyor.

mustafabedir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
bigiler için sağolun, adsense bir türlü almıyor bizi yaav

ElrosTasartir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
ingilizce siteler tık başına daha fazla veriyor.ingilizce reklamları görebilmek için vps kullanmalısınız..

arge

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Anlatım güzel ama deneyen arkadaşlar konuyu paylasan arkadaş kadar paylasımda bulunmamış malesef , tecrubeler paylasıldıkça büyüyecektir.

burak933

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
94
hit yakalayailirseniz guze ama denedim hit yakalamak oldukca zor ozgun makaleler yazacak kadar ing bilmeniz gerekiyor kazanmak icin

bassedas

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
yazıyı okumadan önce fazladan uyguladığım farklı yöntemlerim de olsa gerçekten kar edebileceğiniz bir yöntem. arkadaşın yöntemini özenli bir biçimde uygulayın.

ozlemerkut

0
Üye
Açılan Konu
0
Merhaba, ben bir blogspot açtım - benefitofloan.blogspot.com
henüz hit yakalayabilmiş değilim. google translate kullanıyorum makaleleri çevirmek için ama cümle bozukluklarını kontrol edip değiştirecek pek zamanım olmuyor. Backlink olayı ile de henüz ilgilenebilmiş değilim. hijyenkolik.com olan sitemde emin adımlarla ilerliyorum ama bu site ile ilgili şu ana kadar olan kazancım 0,49 dolar. Çok fazla zaman harcamadan devam edilebilir diye düşünüyorum.
sitelerim hakkında fikirlerinizi de beklerim