kardes bunlar normal esnaf degilki. sanal esnaf normal esnaf olsunda ben dukanına gideyim aynı şeyi benim yuzeme sölesin. ozaman görür domainini bilmem neyini. sanal alem cıktı hersey bozuldumu neBatux yorumun için teşekkürler eğer msn adresi veriyorsan ilgileneceksin ve ben müşteri isem benimle adam gibi konuşmak zorundasın bence böyle firmaların hala ayakta olması çok ilginç bizde esnafız ama müşteriyi böyle kovma hakkımız yok
aslında ferhatı sevmem ama işin gercegine bakarsan akşama kadar binlercesi kafasını agrııtyor. müşteri domain host sunucu alıyor ödemesini yapıyor. sonra telefon acıyor ben ofisinize gelip elden alcam kargolamayın diye.İnsan her yerde insan olacak ama neyse bunarı işte domain vs hizmet almayarak cezalandırabiliriz
git döv ozaman kardeşonların ciddi manada bir dayaga ihtiyaçları var..
iyiki vazgecmişin kardeş. adamı mekanında döversen sorgusuz sualsiz hotel rte palasa alırlar.Batux 6 ay önce gerçekten iyi niyetlendim ve istanbula gittim ordaki arkadaşlarım meslegim geregi bunu yaparsam normal bir ceza almayacagımı söyledikleri için vaz geçtim..
msn deki konusmalar firma sahibinin.şimdi bu durum eğer gerçekse (ki gerçek, bunu tartışmak konuyu açan kişiyi sahtecilikle suçlamak olur) bu firmanın müdürü ya da idari yönetici hiçbir şeyden anlamıyor.
şöyle düşünelim;
böyle bir çalışan var. (belki bu kişi müdürdür tanımıyorum) firma olarak çalışanlarının müşterilerle nasıl ilgilendiğini kontrol etmiyorsun, yani büyük bir problemin var. Türkiye'de iyi işler yapmak istiyorsan bu balık burda kokar arkadaş. Şimdi bu konu açıldı, google bunu indexleyecek. Yarın birgün bu firma hakkında bilgi almak isteyen kişiler arama yaptıklarında bu konu ortaya çıkacak. ne oldu? müşteri kaybı.
bu tür konular kurumsal olmayı hedefleyen firmalar için büyük dezavantaj. hatta düşünemeyecekleri kadar büyük.
zaten bir domain firmasının msnden destek vermesi kadar abuk bir hizmeti olamaz, onun yerine kısa sürede cevap verebildiğin ticket sistemine geç di mi? neyse ne diyorduk. VİZYONSUZ BÜYÜMEYİ AMAÇLAYAN FİRMA.
kesinlikle doğru tanım bu!