İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selim61, Uzaktayım köşesinde Askere gidecekler içinde konusu rekor gösterim ve post yapan kişi olarak ne zaman tarihe geçeceğim rakibim yok değil mi bütün çavuşlar buraya postluyor sanki :p
Bu arada bu başlık burada bitmez daha acemilik bitince deneyimlerimi uzun uzun arkadaşlarla paylaşacağım cünkü ben kaynak sıkıntısı çektim, benden sonraki devreler çekmesin herşeyi anlatacağım ee sayemde askere gidecekler iyinet'ide tanımış oluyor fena mı, üstün hizmet madalyam nerede :D

K

Kayıtsız Üye

Misafir
komando

arkadaşlar bunun anlamını bilen varsa yazsın piyade p-151 komando avcı eri adanalıyım

U

Ufuk Yıldız Çanakkale87/4

Misafir
Bütün Devrelere Slm 87/4 40.piyade eğitim alay kom. :D

Arkadaşlar bu sefer kış çok soğuk gececek ama bence en iyi dönemde gidiyoruz bende az kalsın devre kaybediyordum kurtuldum 3. dilekceden sonra aldılar ıspartaya verdiler. Bu askerlik bana tatil gibi gelecek çünkü artık hayattan tam anlamıyla sıkılmıştım askerlik kurtuluşum oldu :D:D bütün devreler nasıpse orada görüşmek üzere sarı çizmeli mehmet ağa misali HERKESE HAYIRLI TESKERELER.. BAKSANIZA ŞURDA 4 GÜN KALDI 22 KASIM TESLİM OLUYORUM :D

K

Kayıtsız Üye

Misafir
Çavuş talimgahına gideceksin tabiki bak kendinde Mayın Operatörü Çavuşuyum demişsin.
Bende, (P-002) 7.62 MM. MK. TF. ÇVŞ. olarak gidiyorum. ( O ne demekse :p )

Öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlar.Developer Bende 7.62 MM.MK.TF.ERi Olarak gidiyorum..Size Şöyle ßiraz On Bılgı veriyim teyze oğlum orda yapmıstı acemı birliğini..
Öncelikle ; Kış ayında gittiğimiz için muthiş derecede Soğuk oluyomuş.mutlaka yanınıza yün içlikler alın dedi.Daha Sonra Yanınıza Bol Bol Çorap Alın Diğer Bütün Malzemeleri Size Orda Satıyolar dedi.Ayrıca Hemen Birliğie teslim olmak istemiyorsanız Garaj'a gelmeden inin çünkü inzibatlar Anında Enseliyo sizi dedi.Acemi Birliğiniz 45 Gün ( 30 Gün Sonunda Yemin Töreni var ve eğitim törenden sonra dahada sıklaşıyomuş ) Doğu'dan kurtulma imkanınız 0,ziraa abim hakkari şemdinlide yaptı..Nefret edeceğiniz 2 yer var..Davraz Dağı ve ali köyü..( Komandolar ıcın ) gece saat 2-3te kaldırıp davraz dağının tepesine çelik halatlar kurup gölün üstünden o çelik halattan kayarak karşı tarafa geçiyomuşun.Ali Köyüne gelince..Sürekli eğitim alanı oldugundan sesler yukseldiğinden askerleri hiç sevmıyolarmış..ve esnafı askere karşı ınanılmaz kazıkcıymıs..şimdilik bildiğim bunlar zaten 23 kasımda öğrenicez neyin ne oldugunu..Buarada 22 Kasım Akşamı Saat 22.00'da Esenler Otogar'dan Çıkış yapıyoruz oraya giden bütün askerler olarak bi organize oluşturduk.Aynı Yere Gidipte Henüz Biletini Almamış arkadaşlar varsa KAMİL KOÇ Turızm'i tavsıye ederim.. Konuşmak isteyen arkadaşlar veya tanışmak isteyen arkadaşlar Olursa Msn adresim : s-o-a-d1... Sımdıden Butun Arkadaşlara Hayırlı Teskereler.!

K

Kayıtsız Üye

Misafir
slm

bm bir ar4kadşımda 40.piyade tugayına gidio,,ancak kağıdında özellik bölümünde herhangi bişeyde yazmıodu,, sınıf olarak sadece piyade er yazıyoo bu ne demek oluo arkadaşlar.bide burdan acemiden soraa doğudan başka biyere göndermiyorlarmı

K

Kayıtsız Üye

Misafir
24 de bende ordayım arkadaslar

merhaba arkadaslar bende 40 ıncı piyade alayındayım myn ded opr çvş olarak gidiyorum aynı zamanda evliyim hepinize zor geçecektir ama bana biraz daha zor galiba ama takmayın kafanıza hepsi gelip geçicektir başlamak bitirmenin yarısı demektir.

A

ahmetozak18

Misafir
87/4

arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı tezkereler diyorum.bende 21. de teslim oluyorum.
(P-101) P.avcı eri olarak gidiyom. orda görüşmek dileğiyle herkese slmlar

K

Kayıtsız Üye

Misafir
slm

slm arkadaşlar bende ısparta iç güvenlik eğitim mer.düştüm p-004 61-88mm havan çavuşu bunla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa biraz faydalanmak isterim

N

nameless

Misafir
asd

bende ısparta 40. piyade er eğitim alayına gidiyorum allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı tezkereler

K

Kayıtsız Üye

Misafir
40. piyade manga..

Esenlerden saat 22:00'de topluca gidiyoz o zaman
Ali köyü felan ne yaw? Esnaf böyle olursa hiçbir yerde rahat etmeyiz
adam gece rahat yatıyosa askerie sahip çıkacak..Doğusu batısı hepsi
bizim bölücü faşistlere bu vatan toprağında nefes al(a)mayacaklar!!!
Hayatı zindan edip, Çanakkale ne bedellerle bu toprağa sahip çıkıldığını
çapulsuzlara, ABDullah uşaklarınada göstermekten her zaman olduğu
gibi yine zevk alacağız..

K

Kayıtsız Üye

Misafir
slm çavuşum

bende 22 kasımda teslim oluyorum az araştırdım kışın soğuk oluyomuş sıkı giyinelimde üşütmeyelim ama gece hayatı ii miş :) orda görüşelim adım hayrullah aslan siirt

K

Kayıtsız Üye

Misafir
(P-004) 60-81 MM.HAV.ÇVŞ

KARdeş ben de...
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi 40 NCI PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI / ISPARTA
(P-004) 60-81 MM.HAV.ÇVŞ
25/11/2007 pazar günü teslim oluyorum... sen ne zaman teslim oluyorsun...

Birde giderken yanımaz neler almalıyız bilen varmı...
Bazıları orda herşeyi veriyor diyorlar... Kİ ÖLE VERİYORLAR
Bazıları sen yinede al...
Bazıları alsanda zaten onları açemiliğin bitene kadar dolapda durduğunu
Bazıları ise ne ıspartamı olum sen git köprüden atla diyor...

SON OLARAKDA HANGİ OTOBUS FİRMASINI TERCİH EDERSİNİZ...

Herkese hayırlı Teskereler...

msne eklemek isteyen arkadaşlar.MSN adresim: [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.