- Açılan Konu
- 146
Yazdıklarınızın hepsi gereksiz siz bizim düşüncelerimize hep bir yanıtla geri veriyorsunuz. Oysa biz size birşeyi diretmiyoruz öneriyoruz sizin yapmanız gereken konuyu yarışma ekibinle konuşmanız ve bize sölemeniz gereken söz önerileriniz değerlendirilecektir gibi bir şeyler... Ancak ben tek şimdi gördüm önerilerinizin değerlendirildiğini açıkladığınız bir yazınızı.. bu güne kadar sizin azınızdan çıkan kelime hep beyenmiyorsanız yarışmadan çıkın kelimesi bu cevap size yakışmıyor...
neyse daha bende bu konuda birşey demiycem artık sıkıldım...
Unutmayın bizler varsak bu yarışma var. yoksak 4 sitenin reklamın 20 bin + tl ye falan yaparsınız artık.
Lütfen konuyu uzatmayın.
Yarışmayı beğenmiyorsanız katılmayın.Bu bizim en baştan beri söylediğimiz bir cümledir.
Çünkü böyle tartışmaların yaşanmasını istemiyoruz.
Bizim kurallarımız bu şekilde,bu kurallar dahilinde güzel bir yarışma gerçekleşmesini istiyoruz.
Kuralları beğenmeyenlere,ödüller hakkında şüphesi olanlara,çok fazla soru soranlara "lütfen yarışmaya katılmayın" cevabını en başından beri veriyoruz.Bu nedenle bunu sizi tersleme olarak algılamayın.Sadece yarışmanın selameti önemli.
Kimsenin kalbinin kırılmasının gereği yok.Altı üstü bir yarışma.Eğer hoşunuza gitmiyorsa katılmayın.Bu yarışma bitince gene farklı yarışmalar düzenleyeceğiz,hoşunuza giderse onlara katılırsınız.
İyi forumlar.