- Reaction score
- 306
sponsor 3,5 ayın faydasını görmüş olcak zaten o gün yarışmanın bittiği gündür sponsorun bu sitelerden göre bileceği hiç bir şey yok ve bu uslubunuz hoş değil siz iyinet.com un adına konuşuyorsunuz kendi şahsınız adına değil unutmayın...
Saldırı seo yarışmasınla alakalı değil diyorsunuz bir çok kişi sırf bu yarışma için site açtı domain aldı bunuda unutmayın bu sitelerden liste başı olacak olanlara saldırı yapılırsa bunun anlamı bariz olarak yarışma sonuçlarına müdahale etmektir .
ve biz burda kendi keyfimiz için konuşmuyoruz ben ve benim gibi düşünne çok kişi var benim yaptığım tüm yarışmacıları adil bir noktada toplamak evet kurallarınız yetersiz planlamanız sadece sponsorları korumak yarışmaya son katılım tarihinin olmamasının sebebide bu, daha çok backlink ve dahaçok backlink kazanan kim her koşulda linkleri ekli siteler... Siz şimdi diyceksiniz işinize gelmiyorsa yarışmadan çekilin buda sizin bize söyliye bileceğiniz bir konu değil...
Aslında şu koyu yazdığım kızım , yazınıza bir cevap taşıyor. Üslupta da, yazılanlarda da bir yanlışlık yok. Kuralları biz koyuyoruz. Çünkü yarışmayı biz düzenliyoruz. Tabii ki önerilere kulak tıkamıyoruz. Ama şunu yapın, bunu yapın diye diretmelere de maalesef prim vermiyoruz.
Herkes kendi sitesinden sorumludur. Saldırılar, site açık kaldığı bütün tarihlerde yapılabilir. Domain almışsınız, host almışsınız. Zarar etmişsiniz. Sonuçta bu bir yarışma. Biz kimseyi zorlamadık birşey için. Arz talep meselesi bu durum.
Neyse daha fazla uzamasının bir anlamı yok. Sizler önerilerinizi yaptınız biz dinledik. Bunları kendi aramızda tartışıyoruz merak etmeyin. Yapılması gereken herşey yapılıyor. Herkese bol şanslar.