garip geldi o soru bana; özgün içerik eklerken seo sıralamasında yukarılara çıkaracak bişeler konular eklemek gerek spor haberleri ekleyecek değilsiniz sanırım ?
Daha önceki seo yarışmalarında eklenen konuları takip ediyordum. Üst sıralarda olan sitelerden bazılarının eklediği içerikler şöyleydi.
Yurtdışında bir son dakika haberi olmuş. İngilizceden türkçeye çevrilerek google translate ile siteye eklenmiş. Aralarına da farklı yerlere yarışma kelimeleri serpiştirilmişti.
Hiç alakası olmayan yazılar vardı.
Örneğin yarışma kelimesi atıyorum lida.
Spor haberi girilir. Haberin bir bölümünde sporcuların formda kalması lida ürününe bağlıdır gibi bir cümle eklenir. Bu da özgün içeriğe girer bence.
Fakat benim anlatmak istediğimi sanırım anladınız. Ben yarışma kelimesini her türlü asparagas veya düzgün haber veya konuda da kullanırım sorun değil ama, özgün ve düzgün içerik derken bunu kastedmedim.
Hiç bir anlamı olmayan google transtaleden çevirilerden bahsediyorum.
Örnek:
Uzun bir ağırlık azaltma programının önemli bir parçası olarak egzersiz üzerine vurgu yapılmış. Bu elbette, ama yararları vardır eğer egzersiz sadece kilo kaybedebilir büyük soru. Sık sık beyanı duyuyorum ".. Ben daha sonra kapalı çalışacak. Birçok kişi eğer sadece egzersiz mi daha sonra bir şey yemek gerekir hissediyorum.
Bir diğer örnek
Obezite ölçüde her yaştan Amerikalılar için geç 1990'larda, neredeyse tek tüm yetişkinler artık obez olarak sınıflandırılmış üçüncü artış için, 1999-2000 Ulusal Sağlık ve Beslenme İnceleme Taraması yeni veri bugün Journal of yayınlanan göre devam American Medical Association.
diye böyle yapıp arasına yarışma kelimesi eklemek uygun mu bu bağlamda söyledim