- Reaction score
- 14
işte onlar seo bilgisi oluyor (kelime yogunlugu, özgünlük vs... vs..)
seo sadece backlink değil lafını sevmem ama üle
Benim demek istediğimi anlamadınız ama
Tamamen anlamsız bir cümle orası. O zaman ben şöyle bir içerikte kelimeleri kullanmam uygun olacaktır.
Bu bana göre google translate çevirisine eklenmiş bir yazıdır. Bu yazılar kabul edilecek mi diye sordum.
Yeni doğan bebekler,1980 yılından evvel doğmuş ise, Amerikan Sağlık örgütünün yaptığı araştırmada iyinet 19800 sonrasında doğmuş ise tamamen geçmiş dönemlere ait vazgeçilmez iyinet araştırmalarıdır.
Ben katılırsam şu şekilde yaparım;
İyinetin sonra Amerikan Sağlık Örgütüyle ortaklaşa yaptığı araştırmada, 1980 yılından doğan bebeklerin beynin sağ lobunun daha iyi çalıştığı tespit edilmiştir.Yine aynı araştırma iyinet verilerine göre 1980 yılında önce doğmuş bebeklerde ise beynin sol lobunun daha fazla çalıştığı görülmüştür.
Umarım demek istediğim anlaşılmıştır. Yoksa üstteki gibi girip google translateden hiç yayınlanmamış çeviriler yaparım link satın almaya veya linke kasarım. Yazılarımda özgün olur.
Ben bu yarışma bir şey denemek için girmeyi düşünüyorum uzun dönemli olduğu için. Kısa dönemli olsaydı girmeyecektim.
Uzun dönemlerde link alma kadar özgün yazıların daha çok önem getirdiğine inanan birisiyim. Yani kısa dönemli yarışmalarda çok link almak üste taşırken, uzun dönemlerde %70 özgün yazının öne çıktığını düşünüyorum. Şu an güncel blogumda denediğim bu yöntem çünkü. Eğer dediğim şekilde anlamlı vs olacaksa katılmayı düşünüyorum.