Bence sende boş boş konuşma dostum. Konuşacaksan da yazdığın cümleleri biraz daha özenle kur.
Dergi için 2 satır katkın olup olmadığını dahi bilmiyorum lakin birçok insan bu iş için hiç birşey talep etmeden elinden geleni yapıyor. Şahsen benden hiçkimse tasarım yapmamı filan talep etmedi. Gecenin bir yarısı içimden gelerek 10 dakikada çıkan tasarım ancak bu kadar. Fikir sunmak elbette iyidir lakin şahsen üslubunu pek beğenmedim. Emr-i vaki konuşmak yerine "Şurası burası orası iyi olmamış. Biraz daha geliştirilebilir vs vs" gibi birşeyler söylemeni beklerdim.
Not : Yorum yapıyorum çünkü "KAPAKLAR" diye bir tabir kullanıyorsun ve LAR eki içerisinde benim yaptıgım tasarımda var. "Benim tasarımım güzel. Bu kullanılsın" diye bir talebim ve legalparam yok. Eğer elinden geliyorsa sende birşeyler karalayabilirsin.
Arkadaşım amacım seni kırmak değildi, kırıldıysan kusura bakma ve şunu da bil, kırılabileceğini düşünmedim çünkü o tarz bir yazı yazmadım.
Dergiye tek bir satır bile katkım yok, çünkü benden istenmedi, kaldı ki ben kodmuş falan çok anlamam, editör arandığında konulara şöyle bir baktım ve katkı yapabileceğim bir şey görmedim.
Sen grafik tasarımcısı mısın bilmiyorum ama olup olmaman bir şeyi değiştirmiyor, kapak ortada. Bu kapak kullanılacakmış, o da olsun sorun değil, ben fikrimi söyledim.
"Şahsen benden hiçkimse tasarım yapmamı filan talep etmedi. Gecenin bir yarısı içimden gelerek 10 dakikada çıkan tasarım ancak bu kadar. " Demişsin. Sanırım benim bunun üstüne bir şey söylememe gerek bile yok. Gecenin bir yarısı 10 dakikada yaptığın "tasarımı" dergiye layık görmüşsen bu senin dergiye bakışını gösterir. Demek ki ben senden daha çok ciddiye almışım dergiyi. Belki de hata etmişim.
Ben yayın dünyasındayım ve yüzlerce kitap kapağının, onlarca dergi kapağının hazırlık sürecinde bulundum, bunlara katkılarım da oldu. Grafik tasarımcısı değilim, olsam kendim hazırlardım zaten eleştirmek yerine. Fakat iyi ve kötü kapaktan anlarım ve bu kapak kötüdür. Nokta.
İyi ve kötü yanlarını söyleyecekmişim de bilmem ne... Sevgili arkadaşım, senin 10 dakikada hazırladığın bu kapakta eleştiriye değer bir şey gözükmemektedir, oturup da 10 dakikalık kapağına yarım saatlik inceleme ve yazı yazmam. temel eksiklikleri olan bir kapak. Kapak olduğunu da düşünmüyorum ayrıca.
Koca sitede bir tane bile işe yarar grafik tasarımcısı yoksa ona üzülürüm işte, üzüldüm de. Sen de bu işi hobi olarak bırak veya kendini geliştir, zor değil.
Selametle.