Rahat geçerim derken çok gerilere düştüm. Ama hedefim hala birincilik.
1 cilik gitti ümidi kes geçen yarışmadada ertan geçti ölede kaldı
Rahat geçerim derken çok gerilere düştüm. Ama hedefim hala birincilik.
Eif katılım için başvuru yaptım, umarım onaylanır. Başarılar katılan arkadaşlara.
Galiba devreye girmenin vakti geldi
Sanırım adıma kayıtlı 60 civarının üstü domainim var. 20 civarı domainim gazlamamla 3-5 k hit yapıyor. Benim sitemde benim sitemin konusu açılmış, üstadımın biri gelmiş google bu linki görmez demiş. Ona teşekkur ederim. O benden üst olsada ben onu biliyordum. Benle dalga gecmesıne gerek yoktu Benim sitemde benimle dalga gecmesine biraz güldüm. O sitedeki backlinki google görmüyormuş. Yaf o site zaten benim istesem istesem benim adıma yarışa katıldığı görünen kişiye backlink verirdim. Ama ben inanmadığım siteye backlink vermem. Hatta bencilim kimseye backlink vermem. Sadece backlink alırım. Benim banımı kim açtı, ben sadece ortalığı karıştırırım. Haydi size anlatım bozukluğu. Bu arada asıl üstadımada saygılar. Çok şey öğrendim ve öğreneceğiz. Takip edip öğrenmeye çalışıyorum.... İşi kendine göre değil kendini işe göre ayarlaman gerekiyor. Çünkü biz biz xxxxxxxxxx. yapcak bişi yok.
Şaka yaparım ama dalga geçmek prensiplerim arasında değildir ve olamaz da attığım mesajımda verilen emeğin karşılığının alınamadığını gösteren bir ifade ile taziye kıvamında bir üslup kullandım. Daima rakiplerime saygı duyarım şayet m* ile yarışmada olan site sizin değilse ve yarışan kişi siz değilseniz benim nickim de xclever değil, ben de ben değilim
Misafir forumdan banlı değil. Geçmişte kısa bir süreliğine kendi isteği üzerine banlanmıştı. Bu nedenden dolayı isterse o da gelip siteleri ile yarışmaya katılabilir, bu konuda herhangi bir engel yoktur.