İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinette Bir Gerileme Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fark etmıssınızdır gecen seneden bu yana bır gerıleme var sıtemızde (sitemiz dıyorum cunku sevıyorum burayı)
özellıkle lınk degısım alanında acayip bır dugunlugu ıyınet tracker desen zaten 8-10 gunde onaylanan sıteler..Neler oluyor foruma :(
bır zamanlar gece 4 e kadar degısım yapardık bı konu acıldıgı gun hıt yapar 10-20 cevap alırdı sımdı ıse konunun yüzüne bakan yok

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
duraklama dönemi bitti gerileme dönemi başladı umarım bu işe bi dur diyen olur

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Forum kısmı için kötü gidişi YENİ MESAJLAR kısmının 2 bazen 1 sayfaya düşmesinden anlıyoruz ... Ve aslında ilk webmaster forumu olarak tanıdığım iyinet forumun bu durumu pek hoşuma gitmiyor. Bakalım ilerisi ne gösterir...

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her çıkışın inişi olduğu gibi her inişin de bir çıkışı vardır arkadaşlar

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Birkaç günde bir gerileme var diye post atılır veya başlık açılır ise aksini beklemeyin bence.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
forumun server masrafını sormak lazım aslında durumun vahiyetini görmek için.. hangi hostta barınıyor acaba şuanda

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bazen susarakta birşeyler anlatılıyormuş bunuda öğretti hayat

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
alexa rank değerine takılıp kalanlar vardı, şu anda alexa rank 54,311 sanırım memnundurlar durumdan !

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
kimisi gerileme kimisi çöküş diyor ben ikisinede katılmıyorum, forum bitti :) forumun ne ticareti kaldı ne mesajı. Bence üyelik açılsın, r10 a felan reklam vermeyi denesin birileri

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet forum bitti.. ticaret bitti.. bu iş reklamla olacak şey değil.çalışıyoruz diyen yöneticilerde bitiyor..çok konuşuldu bu konu ama hala aynı devam ediyorlar.üyelikleri açmıyorlar.canlandırmak için yağmur duasına çıkmış bekliyo gibiler.ben açıkçası bilerek bu halde bırakıldığına inanıyorum forumun.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
evet forum bitti.. ticaret bitti.. bu iş reklamla olacak şey değil.çalışıyoruz diyen yöneticilerde bitiyor..çok konuşuldu bu konu ama hala aynı devam ediyorlar.üyelikleri açmıyorlar.canlandırmak için yağmur duasına çıkmış bekliyo gibiler.ben açıkçası bilerek bu halde bırakıldığına inanıyorum forumun.
r10 un ne olduğunu, nasıl kurulduğunu, nasıl yükseldiğini biliyoruz. Şimdi oradan dışlananlar, atılanlar ve küstürülenlerle bu forum kalkınmayı deneyebilir

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
İyinet çok tanınıyor zaten, reklamın bende etkili olacağını düşünmüyorum.
İyinetin varlığı ve saygınlığını herkes tarafından kabul ediliyor, ama ortamın sıkıcı ve vasat olduğu da bir o kadar biliniyor.
Forum mantığı bence şöyledir; 30-40 aktif ve paylaşımcı demirbaş üyeler vardır, bu üyeler forumu götürür ve geri kalanı teşekkürcü olarak forumdaki varlıklarını sürdürürler.
Daha sonra gaza gelen diğer üye topluluklarıda aktif üyelere imrenerek birşeyler katar ve forum bu şekilde aktifleşir.
Forumda herşeye rağmen bilgi paylaşan arkadaşlara saygısızlık gibi olmasın, ama bence forumda takdire değer bir paylaşım ortamı yok...

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım webmaster lık ölüyo :)
neyse ben sadece düşüncemı solyledım bu kadar acık ve ortada durum zaten.dahada acıgı r10 dakı kargasa yeri gelince didişme ve küstahlık burda yok.Herhangı bırsekılde r10 taraftarı degılım bu konuyu acmamın nedenı kımsenın sogumasına neden olmakta degıl görünen ortada.Ayrıca nefusaya katılıyorum paylasım=forum ıse forumda durgunlasmıssa demekkı paylasım olmuyor.Ayrıca alexadan banane pr den banane.Pagerank hıt saglamıyor ve pr abartılıyor.Gerıleme hıtlede ıfade edılemez aslında..Şöyle bakabılırız buna yeterı dereceede konu acılmıyor siteye gelen sadece okuyum gidiyo yanı kısacası pasif ziyaretci.Kimi siteler var bılırsınız rep yarısına girerler neden?Çünkü paylasma gazıyla yogrulmustur o forum yöneticiler adım atar uyeler devamını getırır...Belkıde webmasterlar bıraktılar ısı
herneyse o şey belli işte sonucu, konuyu acmamın nedeni acıkca bellı = Bi Önlem Alınmalı
altında baska neden aramayın

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
forumda paylaşım amaçlı sadece bir konusu olan üyenin; geri kalan mesajları da kendi işini görmek amaçlıysa bence o üye forumda gerileme mesajı atmamalı. aktif katılımın olcağı bir paylaşım konusu açıpta o konu ilgi görmediyse gelip forumun durumu vahim demeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.