- Reaction score
- 51
İlk soruyu ben sorayım dedim.16 yaşındayım ve hep erkek kankalarım var ve hiç kız arkadaşım yok ve zorunlu olmadıkça da kızlarla iletişim kurmuyorum.Bu bir psikolojik sorun mudur?
Bizim sınıfta güzel kız yok valla, olsaydı Senin yine bi şansın var, kap en güzelini hemen
Yalan söylerim. Yüzüne bakılamayacak kızlar var ya ! Bedava referans olur ya hani, bunlar üstüne para vermelik referans. İstemem ben. 7 kişiyle çıktım derim sallarım giderim.
Erkeklerle sürekli iletişim halinde olmandan ziyade kızlarla iletişim kurmuyor olman sorun bence. Adın çıkabilir. Bu hep erkeklerle geziyor gibi laflar dolaşabilir okulda, arkadaş çevrelerinde vs... Birkaç kız arkadaş ve mümkünse birkaç da sevgili yapabilirsen yine aynı erkeklerle gezip arada sırada bu kızlarada vakit ayırırsan durum iç açıcı bir hal almaya doğru gidebilir.
Kasımpaşa Psikolojik Yardım Departmanı Genel Yayın Yönetmeni - İdris İÇAÇAR
İyi ama çirkinler, ne yapabilirimki. Beğenmiyorum :| Ama 1 tane güzel var aslındai çok güzel Ama işte, bana yar olmaz..
Ne bu diskalifiye o derece mi kötü?Bizim sınıfta 6 kız 14 erkek vardı. Gitti 1 kız kaldı geriye 5 Birini diskalifiye ediyorum kaldı 4.
Telefon num., msn adresi verebilirsen ayarlarım benim sesim tatlıdır hemen yumuşar
Ne bu diskalifiye o derece mi kötü?
Gözlüklü, bol bol sivilceli vs vs. Bilirsin lisede olur o tiplerden Tenefüste bile test çözer.
Erkeklerle sürekli iletişim halinde olmandan ziyade kızlarla iletişim kurmuyor olman sorun bence. Adın çıkabilir. Bu hep erkeklerle geziyor gibi laflar dolaşabilir okulda, arkadaş çevrelerinde vs... Birkaç kız arkadaş ve mümkünse birkaç da sevgili yapabilirsen yine aynı erkeklerle gezip arada sırada bu kızlarada vakit ayırırsan durum iç açıcı bir hal almaya doğru gidebilir.
Kasımpaşa Psikolojik Yardım Departmanı Genel Yayın Yönetmeni - İdris İÇAÇAR
Bizim sınıfta 6 kız 14 erkek vardı. Gitti 1 kız kaldı geriye 5 Birini diskalifiye ediyorum kaldı 4.