İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi Kartı Dolandıcılığında Son Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SupRAdyN

Misafir
sen odemiceksin ben ödettiricem
sen bankanı arayıp kartının bloke oldugunu söledin dimi. ? en son postu bizden gectinse konusmalarda saat ve tarih var gectigin saatte. ispatlarsın bizden yana cekildigini. öderim. suclama yaparken işin gercegini bilmeden suclama yapma banka subeni ara sana detayını versin hangi saatlerde nerden cekildigini ögren ne kadar cekildigini ögren ondan sonra ben herseye hazırım. benden yana olan bi hataysa her cezamı cekerim. biz sanal postu yeni aldık ve su ana kadar deneme amaclı cektigimiz. 1-1-1 3 ytl var. ben ispatlarım bunu.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
supradyn adamın söylemeye çalıştığı tamamen farklı senin söylediğin tamamen farklı... yani ortada bi olay var adam senin verdiğin adrese girip kredi kartı bilgilerini giriyor tamammı? ondan sonra limit sonuna kadar kullanılıyor, bunuda bankadan öğreniyor...
şu an için bir suç duyurusunda bulunamayacağı için sanada iletiyor bunları...
sonra buraya yazıyor, sende diyorsunki ya o scripti biz tamamlamaya çalışıyoruz tamamen hallolmamış deneme amaçlı bir script... tamam deneme amaçlı ise ne için para çektirmeye çalışıyorsun diyor adam sana?
sadece senin verdiğin adreste kullanılan bir cc nasıl limiti dolduruyor diyor sana?
sonra diyorsunki o deneme amaçlı olan sanal posun asıl kaynağı şu adrestir, ne alaka abi? o zaman o adreste satış açıp çektirseydin? 128 bit ssl var dediğin sayfada ssl nin s si yok...
domaine whois çekildiğinde tokatta birinin adresi ve telefonları çıkıyor sen tokattamısın? adamın karşısına alacağı firma kim? senin pos aldığını iddia ettiğinmi?
bu durumda adam sana nasıl inansın? sen olsan inanırmıydın ve nasıl tepki verirdin lütfen dürüst ol ve dürüstçe cevap ver...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
ssl yi kralpazardan çekiyor sanal post için? hmm
neyse ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum, kusura bakma başlığınızı meşgul ettim.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hız tartışması yapmıyorum farkındaysan adam gibi sordum sana.
yazdıgın mesajın alakasız oldugunu sende anlamışsınki silmişsin.neyse konuyu etkilemeyelim kusura bakma sildiğini görmedim.
ha bu arada yorumların hakkında birşey soruldugunda sanane diceksen yorum yapma.

bu arada sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle iki taraf içinde sinir bozucu bi durum

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hız tartışması yapmıyorum farkındaysan adam gibi sordum sana.
yazdıgın mesajın alakasız oldugunu sende anlamışsınki silmişsin.neyse konuyu etkilemeyelim kusura bakma sildiğini görmedim

r10'da, arkadaşın kendisi (eger o ise. trsevgili.com un sahibi her kimse artık.) alttaki mesajı yazmıştı.. Dolayısı ile ilgisi var.. (bana göre)

Hitch bu yazımla beni banlayabilir belki ama sölemek lazım yinede
hile ile adsenseden para kazanacaksan Hitch den ders alın derim.
Dogruluktan durustlukten bahseder kendisi ama gecen ay hileden dolayı adsenseden banladı. bu forumda mod olması bana göre utanc verici cunku hilakar bi mod olmaz hani cocuk uygun-değilsundan birisi yakalandı bissürü yaygara oldu yok söle tıklatmıs yok böle die. o görünün yüzüydü
ama hitch de mp3 sarkı sözü sitesi pop-up acarak trizmle ilgili adseden gelir saglamaktaydı ve banlandı işin özü dürüstlukten yana burda ders verenler önce kendi pacasına baksn hile hurdayla degil alın teriyle yapsın alsın parasını.

Konu ile benim açımdan ilgisi var.

Bu arada, konu ile her türlü ilgisi var. O yüzden, sanane lafını kaldıramayacaksan, soru da sorma.

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kredi kartı çekimlerinde;

1- deneme aşamasındaki scriptler kullanılmaz

2- https:// ile başlamayan siteden işlem yapılmaz

ben bunu bilir bunu söylerim

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrica post diye bisey yok POS onun adı yani "Point of Sale" once terimleri ogrenelim

gokhan_ssl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi yazmıyım diorum ama dayanamadım dikkatimi çekti bu arkadaş daha foruma üye olalı 2 gun olmus 2 forumada mesaj açmış Logları falan yazılanları bizzat okudum.. Bana pek inandırıcı gelmedi.. Bankayı arayıp kartın nerede nasıl kullanıldığını öğrenmek bu kadar zormu? Kesin bir açıklama yok diğer bir konu ise

TCK'da 504/3 Nitelikli dolandırıcılık 5-8 Yıl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyorsun, yüz kızartıcı suç eleman o kadar düştimiki 20 YTL'ye sana Adwords Kuponu satsın diye bu riskin altına girsin..

F

FileToStore

Misafir
kredi kartımdan dun 12: 56 da 143 ytl çekilmiştir allah buyuk dedin gibi haramda gozum olmadı kimseye bos yere iftira etcek halim yok herşey kanıtlıyor.. tek diyeceim allahından bul .. ben burma uye olalı 2 gun oldu ama ben yıllardır bu işin içindeyim.. yazamazmıyım ne inandırıcı gelmedi .. .2 gundur uye olmam birşey değiştirmi webmaster forumlarında bu adam hakkında yazılanları oku

gokhan_ssl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman arkadaşım ben sana olacakları teker teker anlatıyım;

1-O çekilen tutarı bir kere ödüyorsun itiraz etmen için ödemen gerekiyor.
2-Savcılığa gidiyorsun güzel bir dilekçe yazıyorsun pulu kılı yünü 25-30 ytl
3-Avukat olayına falan girmeyeceğin haliyle.
3-Olay Ağır Ceza olduğu hazırlık aşaması 3 ay suruyor en az, ilk mahkeme oldu diyelim şansına ilk mahkemede Bilirkişi tayin etti heyet bir 2,5-3 ay sonraya mahkeme atar yine tabi bu arada Bilirkişi masraflarını falan sen kendi cebinden ödüyorsun..
4-Bu şekilde mahkemede en azını soyluyorum sana 2 yıl suruyor nedeni Ağır ceza olması mahkemenin uzak aralarla gorulmesi vs.vs..
5-Suçlanan vatandaşta boş durmuyır bu arada..
5-Sanık vatandaşa mutaalası okundu dielim 3 yıl ceza verdiler.. Elamanı hemen paket yapıp goturmuyorlar vatandaşın 3 kere temyiz hakkı var yargıtaya gonderıyor dosyayı Yargıtaya giden en trı fıs dosya 1 yıldan aşağı gelmiyor bu şekilde 3 kere dusun..

SONUÇ: herşey senin istediğin gibi gitti diyelim yaptığın butun masrafları ve zararını zammı ile karşı taraf oduyor ve bu dediğim olay 5-6 yıl suruyor..

Nerdenmi biliorum 2000 yılında buna benzer bir olay başımdan geçtiği için..

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sunu merak edıyorum 2 nızde elınızdekı belgelerı burada yayınlarmısın bu sekılde ustu kapalı bır iş gibi oluyor.Bu kadar kapışma sonrası elde edilen sonucun belgelerını merak ile bekliyorum.

S

SupRAdyN

Misafir
ben sunu merak edıyorum 2 nızde elınızdekı belgelerı burada yayınlarmısın bu sekılde ustu kapalı bır iş gibi oluyor.Bu kadar kapışma sonrası elde edilen sonucun belgelerını merak ile bekliyorum.
bu bir komplo msn konusmaları okursan ve yazdıkları iyi okursan anlarsın. ama kazdıgı kuyuya dusecek.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
kredi kartımdan dun 12: 56 da 143 ytl çekilmiştir allah buyuk dedin gibi haramda gozum olmadı kimseye bos yere iftira etcek halim yok herşey kanıtlıyor.. tek diyeceim allahından bul .. ben burma uye olalı 2 gun oldu ama ben yıllardır bu işin içindeyim.. yazamazmıyım ne inandırıcı gelmedi .. .2 gundur uye olmam birşey değiştirmi webmaster forumlarında bu adam hakkında yazılanları oku

yahu gir internet hesabına kredi kartı işlerinden dönem içi hareketlerine bak print screen yap gönder buraya bıdı bıdı ediyorsun kanıt bile gösteremiyorsu bana hiç inandırıcı gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.