: ) ya bak o gün 2-3 dakika içinde bir form uydurdunmu oraya? Aynısını koy işte görelim, eğer ben hatalıysam özürümü dilerim burada adam gibi herkes görsün deyip duruyorsun bende aynı şeyden bahsediyorum işte koyda herkes görsün... Yok para çekilmişmi çekilmemişmi bana ne kardeşim? Çekildiyse dolandırılan düşünsün, dolandıran düşünsün ne giden para benim nede başı belaya girecek olan benim...
Burada o adamında söylediği açık benimde, başkaları bu tür tuzaklara düşmesin deniliyor, o söylenen script ve sayfa yalan ve yanlıştır deniliyor varmı bunlara itirazın? Yok daha ben çekmedim bilmem ne deme...
Adam sana zaten kesin sen çektin parayıda demiyor, bu konuda senden şüphe duyuyorum diyor o script ile yaptığın iş dolayısı ile senden şüphe duymasıda gayet doğal...
Daha öncede sordum sana, aynısı sana olsa ne tepki verirdin dedim sen ne dedin? Tamam haklısın e daha ne bi o yana bi bu yana kıvırıyorsun?
Farklı yerlere çekip duruyorsun konuyu diyorum, ispat diyorsunuz ispatı kendin kaldırıyorsun...
Onun değilsede bundan sonra benim şikayetçi olduğum bir konu bu ve ispatını sen yok ediyorsun varmı sorun? Zırt pırt yok msn den neden sildin gir konuşalım bilmem ne diyorsun konuya daha açıklık getirmek için dilersen birde özel mesajları buraya koyalım tam mahalle kadınlarının laf ebeliğine dönsün... Her postta aynı şeyi söylemekten bıktım söylediklerimi yaptınmı kardeşim? Yapmadınmı buna cevap ver?
Hala anlamadıysan tekrar sorayım...
Sen ssl olmayan bir sayfada ssl varmış gibi davrandınmı?
Sanal pos ile alakası olmayan bir scriptte ssl olan sayfa burası buraya cc bilgilerini gir deyip bu bilgilerin girilmesini sağladınmı?
Bunları soruyorum...
Ayrıca bankadan yada bir kurumdan sanal pos alan bir kişinin hala buna sanal post diye iddia etmesi bu konuda nasıl bir iş yaptığınıda bana gösteriyor, yani bunu sana ben değil banka yada kurumda söylemiştir bak buna sanal pos derler diye...
Ha bunların dışında birşeyler yazıyorsan benden cevap bekleyecek sorular sorma.