Bana adamı 1 gundur tanıdıgını sölüyorsun dogrumu. 1 gunde ne cabuk ögrendin niyetini osahin.? Ve benim listemde 2 aydır eklisin bu baslık acıldıgı anda beni msn de engeeldin buda dogrumu.? ve dolandırıldım diyeidda eden sahsın avukatlıgını yapıyorsun. Bu işde senin elin yoksa Bu baslıgı bilinçli sen actırmadıysan bu kadar bu olayın ustune dusmezdin. Oyuncusun ama ciftetelli oynuyosun 2 taraflı oynuyosun.Bunu anlamayacak kadar saf degiliz.
Ne hikmetse ben adwords hesabında proplem olan arkadasların hesaplarını cözüyorum. ve bu Forumdan Banım kalktıgı gun bu baslık acılıyo. ilk geldigim gunden beri birileri mucadele vermekte. beni tamamen banlatıp zil takacaklar kendilerine. bu olayıda ALLAHIN izniyle cözüme kavusturacagım Cünkü Ben Kendimden eminim.
Sen ne çirkef bir insansın, kime nasıl saldıracağını bilemiyorsun, ortada yaptığın bir hata var ve bu hatadan kurtulmak için sağa sola saldırıyorsun...
Ben bunu sanada herkesede söyledim evet o adamı tanıyalı 3-4 gün oluyor, niyetini nereden biliyorum sorusuna gelince sen o alışverişi o şekilde yaptırırken beni chate eklediniz ben tek kelime etmesemde olanı biteni gördüm...
Bu benim kasıtlı açtırdığım birbaşlıkmış sana yuh diyorum sen kimsinki senin için bir başlık açtırtayım birisine ben? Ne alıp veremediğim var seninle? Terbiyesiz herif sana ilk gün gönderdiğim mesajdaki niyetimide anlamadıysan sana ne denilebilirki...
Ona buna salça ol başka birşey yok, sana sorulan sorunun açık olduğunu söylüyorum anlamıyorsun ama... ssl olmayan bir sayfada ssl varmış gibi saçma sapan bir post yapan script ile cc numarası alıyorsun be adam halamı anlamıyorsun bunu ne niyetle yaptığını soruyorum geriside beni ilgilendirmiyor...
Terbiyesiz herif sattığı kuponu bile nasıl bulacağını benim yazdığım başlıklarla öğreniyor birde kalkıp tereciye tere satıyor...
Senin adwords sattığın adamlarla ilgili olan başlığınla benim ne alakam var saygısız? Hangi mantıkla böyle birşey düşünüyorsun? Msn den neden silmişmişim...
Şunu herkes biliyorki benim o an konuşmak istemediğim hiçbir kimse normal olarak durmaz listemde, alışverişimin olmadığı, ahbap olmadığım hiçkimseyi listemde tutmam... Böyle bir zorunluluğum olmadığı gibi bunda sana hesap verecekte değilim, diğer başlıkta sana nedenini açıklamıştım ama sende anlama problemi olduğundan anlayamıyorsun...
Daha pos denilen olgunun ne olduğundan haberi olmayan
sanal post müşterisi kalkıp burada ahkam kesiyor, verileriniz 128bit ssl ile koruma altındadır yazıp insanları kandırıyorsun sonra neden tepki veriliyor diyorsun...
Benim tepkimin nedeni bellidir...
Daha önceki mesajımdada yazdım
burada ne söylemek istediğimi anlayabiliyormusun? Ben söyleyeyim böyle birşey söyleyen birisine söyleyecek sözüm yok, karşıma alıpta konuşamam demek istiyorum anlıyormusun? Seninle benim ne kişisel problemim olabilirde bana salça oluyorsun terbiyesiz... Sen mesajlarını editle, nedenine gelincede söylediklerinle haksız duruma çıkarsın adam seni mahkemeye verirse başın belaya girecektir diye uyarmam... Be adam sen hala bana nasıl kötü niyetlisin diyebiliyorsun? Özel mesajlaşmamızıda yaz burayada herkes görsün rezilliğini...
Efendim ben denemek için ssl olmayan bir sayfada sanal pos ile ilgilisi olmayan bir scriptten deneme amaçlı cc bilgileri kapıyorum milletten, bunumu diyorsun? Bunu çocuklara inandır sen ben inanmam.
Sana söylenecek çok şey var ama hiç uğraşmayacağım...
Son olarak seninle aynı platformda bulunmaktan tiksiniyorum... Ahlaki değerlerini kaybetmişsin, bu yüzden üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum...
Kolay gelsin