İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Michael Jackson Müslüman Oldu

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Michael Jackson Müslüman oldu

Sansasyonel yıldız Michael Jackson Müslüman oldu, magazin basını fena karıştı. Mustafa ismi önerildi ama o bir melek ismi seçti.

İNTERNETHABER

Michael Jackson Müslüman oldu, adını da Mikail olarak değiştirdi.

50 yaşındaki süperstar, tam da bir Arap şeyhi tarafından dava edilmiş Londra Yüksek Mahkemesi'nde yargılanırken din değiştirip, Müslüman oldu.
MUSTAFA ÖNERİLDİ O MİKAİL'İ SEÇTİ

Adı verilmeyen gizli bir tanığın anlattıklarına göre, Jackson önceki gece bir imamı evine davet etti ve merasimin ardından Şahadet getirerek Müslüman oldu. İsim olarak önce Mustafa ismi önerildi ama O, hem dört büyük melekten biri olduğu için hem de ismine yakın olduğu için Mikail ismini seçti.

HAK YOLA YUSUF İSLAM DÖNDÜRDÜ

En yakın dostları olan şarkı sözü yazarı Dawud Wharnsby Ali (David Wharnsby) ve yapımcı Idris Phillips'in de (Phillip Bubal) teşvikleriyle önce inançlarını tartıştılar daha sonra Jackson Müslüman olmaya karar verdi.

İlk tebriğini Efsane sanatçı Yusuf İslam'dan alan Mikail Jackson, tüm gereklilikler bittikten sonra Mekke yoluna düşecek.

Ancak en çok merak edilen İslam dinini kabul ettiyse, İslam'ın gereklerini nasıl yerine getireceği?

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=166707
lean.jpg

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kaptan kusto da zamanında bu tür bir spekilasyon için müslüman olmuştu. ama ölmeden önce yeniden din degiştirip eski dinine döndü.
michael jackson da uzun zamandır sorunlu idi. ve tutunacak dala ihtiyacı vardı.
yeni bir spekülasyon onu yeniden gündeme taşıyacaktı.
günümüzün konu başlığı "müslüman - hristiyan çatışması" ise
haa o zaman müslüman olmak lazım.
ama gerçekten müzlümanlığı anlayıp o yolu tercih etmişse ne mutlu ona....

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
İnşallah "sözde Müslüman" olmamıştır. Müslüman olması çok iyi bir şey ama, zina yapmayacak, İslamın ve İmanın şartlarını yerine getirecekse bu çok çok daha iyi. Hayırlısı olsun! Adamımsın Mikail!

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. Inanmayin!
2. Islam dinine Avrupa ve Amerikada zaten on yargi var gerektiginden fazla, bir elin sapigi lazimdi musluman olsun. Istemiyorum, haber dogru ise bile kabul etmiyorum.

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
1. Inanmayin!
2. Islam dinine Avrupa ve Amerikada zaten on yargi var gerektiginden fazla, bir elin sapigi lazimdi musluman olsun. Istemiyorum, haber dogru ise bile kabul etmiyorum.

arkadaşım sen kabul etmesende olur. Onun için senin kabul etmen değil yüce Tanrı nın kabul etmesi önemlidir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
adam kabul etmiyorum dedi yaaa töbe haşa sanki sana müslüman oldu adam :D

@wpturkiye
var mı bildiğin fenni sünnetçi :D

harbi ama öyle "ben müslüman oldum" la olmaz bu iş yaw...ama bende inanmıyorum, danışmanların bildiği bişi vardır illaki.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
adam kabul etmiyorum dedi yaaa töbe haşa sanki sana müslüman oldu adam :D

@wpturkiye
var mı bildiğin fenni sünnetçi :D

harbi ama öyle "ben müslüman oldum" la olmaz bu iş yaw...ama bende inanmıyorum, danışmanların bildiği bişi vardır illaki.

Yusuf İslam hakkında ne düşünüyorsunuz?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"Allah" kelime olarak arapçadır. Türk Dil Kurumu Allah'a Türkçe karşılık olarak Tanrı kelimesini vermiştir. Yani Türkçe'si Tanrı'dır. Yani Türkçe karşılığı Tanrı demek. Şimdiye kadar hep yanlış öğretildi gösterildi bizlere..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Yusuf İslam hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendimi eleştirmen gibi hissettim, telefonla bağlanacaklarmı programa :D

birşey düşündüğüm yok. Ne yusuf islam ne diğerleri hakkında müslümanlık adına yaptıklarını takip etmiyorum. Çünkü beni ilgilendirmiyorlar. Milyonlarca müslümanın olduğu bir dünyada 3-5 ünlünün müslüman olması bana çokta ilginç gelmiyor.

"Allah" kelime olarak arapçadır. Türk Dil Kurumu Allah'a Türkçe karşılık olarak Tanrı kelimesini vermiştir. Yani Türkçe'si Tanrı'dır. Yani Türkçe karşılığı Tanrı demek. Şimdiye kadar hep yanlış öğretildi gösterildi bizlere..

aynen öyle...
Millet yabancı filmlerin dublajlarında duymaya alışkın oldukları için böyle diyorlar heralde :D
Dünya görüşleri ve bilgileri bu kadar, dilbilgisi aramaya gerek yokki, filmlerde duyuyorlarsa ecbeniler tanrı diyo diyip kesip atıyorlar işte :D

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam sana hak verecektim ki cümlenin sonundaki "Tanrı" kelimesiyle dumur oldum!

99 adet ismi varken neden birine takılıp durur insanlar anlamam
RAB dese anlatmaya çalıştığı anlamı yitirecekmi ?
tanrı derse yitiriyormu
önemli olan niyet degilmi arkadaşlar

Yusuf islam denen arkadaş tam işleri kesat giderken neden müslüman olmayı tercih etti diye sormazlarmı adama.

veya tam gündemden siliniyorken maykıl yandan kaykıl arkadaş neden Dong die müslüman oldu ?

bunlar dana önceden düşünmeden mi yapıyorlar bunu sorusunu getiriyor gündeme.

%1000 reklam amaçlı kullanılıyor.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar her ne kadar bir kelimenin nasıl söylendiğinden çok ne anlam ifade ettiği önemliysede,futbol yerine ayak topu,basketbol yerine sepet topu,Allah yerine Tanrı demeyi tercih etmem.Bu kişiye kalmış bir olaydır.Çünkü her kelimenin her dilde tam bir çeviri olacak diye bir şey yoktur.Bu tarz bir söylemi farklı yerlere çekerek,cahillik olarak görmek bana göre yanlıştır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.