Yeni yer sağlayıcı arayacak kişilere öneriler:
radore:
Gittim gördüm, 1 sene hizmet almışlığım vardır. 1 sene boyunca sadece bir kez 3 saatlik bir kesinti yaşadık. (yeni ups gelmişti) onun dışında hiç kesinti yaşadığımı hatırlamıyorum.
1mbit aldığımda full kullanıyordum, 3 mbit'e geçince de full kullandım. yani tümüyle paylaşımsız hat veriyorlar. kesinlikle tavsiye ederim. elemanlar da iyidir.
teklan
gittim gördüm
bi kere çok pespaye bir çalışma ortamları var. içerisi dökülüyor anasını satayım. destek elemanları suratsız. sitesine bakıp da çekyat bekleyen varsa yanılıyor
) çekyat mekyat yok içerde. (çekyat mevzusu nedir ya diye soran varsa
http://www.teklan.com.tr/ adresinden bakabilir çekyata) ama onun yerine masa tenisi var
ha tabi teklan kötü müdür? hayır değil. çok döküntü bi yer gibi dursa da, teknik destek elemanları suratsız olsa da (e tabi şaklabanlık yapacak halleri de yok adamların) radore'den hem daha büyük, hem de hat kapasitesi daha fazla. üstelik referansları da iyi. ama fiyatları radore'den daha pahalı.
teklan'ın bulunduğu binaya gidip teklan diye tabela arayacak olanlara da "çok ararsınız" diyeyim şimdiden. tabela mabela yok.
açıkçı bu iki dc ziyareti beni yerli dc'ler hakkında olumsuz etkiledi. teklan'ın tabelası yok (tabela dediğin nedir ki diyebilirsiniz ama teklan gibi tr'de internetle yaşıt bir firma kapısına niye teklan ibaresi koymaz? neden korkar? nedir ki mevzu?) radore ise bir apartman dairesinde hizmet veriyor. gerçi kötülemek gibi olmasın; adamların yeri güzel. makinalara ayırdıkları yer de geniş ama yine de apartman dairesi görüntüsü hoş değil.
bunlar gidip gördüklerim.