çok emin konuşuyorsunuz "olabilir" demeniz daha doğru. bana görede siz provakatör olabilirsiniz. kanıtlayamadığınız şeyler hakkında yargı vermekten vazgeçin. bu kişi ilk sayfalarda sizide savundu.
Dogru ilkten adami koru korune suclamayi kendime yakistiramadim yahu o kadar saldiri yiyorlar elbette bunlarla ugrasiyorlardir diye dusundum ama baktimki hak ediyorlar. Hile yapanlar icin bisey demiyorum tabiki boyle biseye izin vermeyecekler ama delillerle ortaya cikan adamlar var ayrica ben kendi adima protestomu yaptim ve ukala ukala cevap aldim.
Ben memnun olmadigim biseyi protesto ederim kimsede bunu kisitlayamaz. Qdin arkadasimizida forumda gercekten sevenler var ama buda benim hakkimin hesabini sormami engellemez. Kizmis olabilir bana dogrudur cok yüklendim, onun yerinde ben olsam bende kizardim ama benim yerimde de o olsa benim baktigim acidan baksa eminim kizacaktir. Juzy nin bannerini koyacagim yere baska banner koymamam bana para kaybettirdi ustune birde bana deniyorki 15 inde paranizi veremicez, biz hem kalitesiz bir hizmet veriyoruz hemde paranizi zamaninda vermiyoruz 25 inde vercez.
Benim buna verecegim tek cevap "YOK ANASININ GOZU, USTUNE PARADA VEREYIM MI?!" olur
Qdin kardesimiz uslubuna azcik daha dikkat etseydi, karsisinda kizmis insanlarin oldugun farkina varip "evet ya bu adamlar paralarini alamiyorlar zaten madurda ettik biraz daha sakin ve onlari ikna edici sekilde yaklasmaliyim" deseydi, basimin ustunde yeri vardi.
Yemin ediyorum saldiriyla ilgili problemlerinede cozum bulurdum.
Son olarak diyorum Qdin kardesim seninle sahsi hicbir problemim yok, Juzy.net parami versin baska bisey istemiyorum. Normal sartlarda iyi biri olabilirsin ama hakedilisleri verirken artist kesilmesen daha cok sevilirsin.
Kolay gelsin.