Hala ödememizi alamayacak mıyız?
Konu dışı olacak ama, "qdin" adlı üye dopd.lu.net'in sahibi mi?
Hala ödememizi alamayacak mıyız?
daha cok beklersiniz. yeni bir Efe YUKSEL klasigi. o kadar pislikten sonra birde webmasterlarin paralarinin ustune yatin bi yapmadiginiz $erefsizlik bu kalmi$ti tebrik ediyorum
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
2 sitem banlandı bu sistemden size id leri verdim. juzy ye mail attım. hala bir cevap yok. bu threaddeki mesajıma da cevap yok. diyeceksiniz ki ne kadar alacağın vardı ki? toplam 30 ytl yi geçmez. 30 ytl için çingenelik de yapmayacağım ancak 30 ytl için şerefini hiçe sayan insanın 30 paralık değeri de yoktur.
1615 id li kullanıcım dün gelen mail ile (sitemde reklamın olmadığı gerekçesi ile -ki reklamlar devam etmekteydi her gün düzenli olarak tıklama alıyordu, ayrıca sitemde reklam olmaması nasıl ban sebebi olabilir?) banlanmıştı.
bugün 1617 id li kullanıcımın da haber verilmeden banlandığını gördüm.
yazık
Merhaba,
Pardon mesajınız burada imiş o kadar konu dışı müşteri olmadan mesaj yazan varken bu mesajı görmemişim. sitenizle ilgili bilgileri " Admin " arkadaşdan rica edecegim en azından nedir banlanma sebebiniz bunu bu pencereden size bildirecegim.
Merhaba,
Şimdi müşterimiz sertac feryad ediyor banlanma sebebim diye aşagidaki sebep yeterli sanirim diger konuları silmişler bunu unutmuşlar.
http://www.hepbiri.com/index.php?showtopic=1403&hl=juzy&st=60
user: adminim bir sorunum var. hede hödöyü yapamıyorum ben
admin: üstteki juzy reklamlarına tıkladın mı bakalım?
user: tıklamadım
admin: ama güzel kardeşim bu forum nasıl dönecek böyle? sen tıklama, o tıklamasın.. ee ben mi tıklıycam hep
user: tamam adminim tıkladım peki benim sorunum ne olacak?
admin: yemezler tıklarken printscreen al, tıklayınca açılan sayfadan printscreen al. muhtardan da bi ikametgah al mailime gönder
user: oha kaç para için bu kadar işkence?
admin: 0.01 dolar için
user: al şu 5 milyonu bi daha da çıkma karşıma
admin: tamam
Bu estantane normalde gerçek olayı buraya espiri diye taşıyıp zoraki tıklatma yapılmıştır.
Sanırım sorunuzun cevabiını aldınız?
Merhaba,
http://www.resimsakla.com/upload/members/ispat.PNG
Burada görüldügü üzere hile ile kazanılmış parayı ödeyip banlamak hangi sponsorda var? kurallara aykırı haraket edip hilesi ispat edilemeyen ve şüphesi devam edilenlerin parası ödenir diye biliyorum. yinede bizler ispatlarıda göstersek bazıları Kapalı gözlük ile bakacak. Bu Juzy ne yapsa yaranamıyor insanlara. Ben bu akşam Efe Yüksel ile konuşacagım bir abisi olarak bu sistemi sonlandırmasını tavsiye edecegim. herkez böylelikle rahat etmiş olur!.
Merhaba,
http://www.resimsakla.com/upload/members/ispat.PNG
Burada görüldügü üzere hile ile kazanılmış parayı ödeyip banlamak hangi sponsorda var? kurallara aykırı haraket edip hilesi ispat edilemeyen ve şüphesi devam edilenlerin parası ödenir diye biliyorum. yinede bizler ispatlarıda göstersek bazıları Kapalı gözlük ile bakacak. Bu Juzy ne yapsa yaranamıyor insanlara. Ben bu akşam Efe Yüksel ile konuşacagım bir abisi olarak bu sistemi sonlandırmasını tavsiye edecegim. herkez böylelikle rahat etmiş olur!.
gösterdiğin resim kanıt değilki bir forumda dönmüş bir geyik o sadece?
gösterdiğin resim kanıt değilki bir forumda dönmüş bir geyik o sadece?
Dedikleriniz doğru olabilir ama ilk kurallarda sistem mac adresini alıyor hile yapıp kazanırsanız para sizindir diye bir ibare olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz sayın gdin. Böyle bir şeyi ilk başta yazmıyacaksınız.Ayrıca google bile bazen 1 kere uyarıyor.
Merhaba,
Siz arkadaşlarınız ile geyik yaparken juzy yazısını renkli belirgin mi yaparsınız? + bu benim az önce buldugum kanıt daha sistem yöneticileri ile konuşmadım belkide forumda başka yerlerde tıklayın gibi ibareler vardı bilmiyorum. Ancak bu yeterli bir kanıt Adsense reklamı koyunuz böyle geyik yapın bakım google size ne yapıyor. Lütfen arkadaşlar lütfen az tarafsız olun bukadar. Nefret ettirdiniz bu işe girdigime haklı olana haklı demeyi bile beceremeyen bir zihniyet olamaz. bari haklı olunan yerde hak sahibine hakkını teslim ediniz. Ne diyeyim.