Koptum gulmekten yaaa
bu qdin kac yasinda yaa? Iyinetden rica ediyorum lutfen su mesajlari okusun lutfen. Hem yorum yapmayin diyor, kendisi yaziyorda yaziyor. Yazdigi seylerde dogru durust biseyler olsa bari. Adamin biri forumda geyik yapmis bunuda forumda yazmis diye BAN! Guluyorum sadece!
Merhaba,
Konuya ne kadar alakasız olduğunuz buradan belli. Burada copy/paste edilen olay, neden banlandığını merak eden bir üyenin forumun'da reklamlara tıklamayı teşfik için yaptığı olay anlatılmakta -ki bu sadece bir örnek'tir. Bu konunun sizin mizah anlayışınız ile hiçbir alakası olmadığı belli olmakta. Zaten yorumlarımdada sizin gibi her konuya ilgili ilgisiz, müdahil olmadığım görülecektir. Burada, hizmet verenler ve hizmeti baltalamaya çalışanlar ayan beyan ortadadır. Yaşıma gelince, 33 Yaşındayım ve internet ortamında geçimimi sağlıyan interneti sizin gibi farazi kullanmayan, en azından bu ortama birşeyler katmaya çalışan bir insanım.
Ne yazıkki, bu ortaklık sistemi dolayısıyla arada sizin gibi amacı sıfatı belli olmayan insanlarla uğraşmaktan duyduğum rahatsızlık, o kadar hat saffa'ya çıktıki yaptığım işten nefret eder oldum. Tarafsız düşünen insanlar bu yorumları okuduğunda, ya sistemle alakadar olmayan insanların yada sistemle alakadar olupta üç beş ytl daha fazla kazanmak için interneti kirleten insaların yorumlarını göreceksiniz. Bakacak olursanız, ya Rep puanı düşük yada çeşitli konularda sorun yaşamış insanların "Yok ödeme alamadım", "Yok Mac Adresi" gibi konularda yorum yaptığını göreceksiniz.
Birkere müşterimiz olmadan burada yorum yazanlar kesinlikle ve kesinlikle belli bir amaca hizmet etmektedirler. Bu kısım insanların işi gücü başarıyı kovalıyan insanların, başarısını lekelemektir.
Zaten Google, Mynet, Randevum.com, Argonik, Bgroom, Sedo vb. ortaklık sistemleri hep sahtekar, hep hileci, biz doğruyuz. Biz işimizi dört dörtlük yapıyoruz ama banlanıyoruz. Yani bir insanın sinir kat sayısı bu kadar yükselir. Ayıp kardeşim ayıp. Hem suçlu hem güçlü olupta ortalıkta ahkam kesmek buna denir. Juzy ortaklık sisteminden bahsediyoruz, 2 -3 aydır ödemeler sorunsuz yapılıyor, buna rağmen birileri yok dopdolu, yok işte bilmem ne sitesi'nin sahibinin sitesimi sahtekârdır deniliyor. Arkadaşlar, Sahtekâr insanlar ödeme yapmaz, 2 - 3 aydır ödeme alıyorsunuz ve hala Juzy'i karalıyorsunuz. Juzy reklam müdürü benim. Juzy, Dopdolu veya başka bir site değildir. Her site kendi çerçevesinde değerlendirilmeli.
Yeter arkadaşım yeter. Kuyruk acınız varsa bunu burada değil, o kuyruk acısını yaşadığınız yerde tartışın. Biz iş yapmaya çalışıyoruz, para kazanmaya para KAZANDIRMAYA çalışıyoruz. Gidin Counter Strike, Knight Online gibi oyunları oynayın Stres atın. Zira stres atma yeri bura değildir.