bu aralar hisselerle ilgili bişeyler var ama çözemedim tam siteye hisse mi eklicekler ne olacaksa sanırım kurallarla ilgili bikaç şeyde değiştirecekler
ya ben yazdım onu ama bilinçsizce yazdım hisse ile ilgili ben mi bişey göremedim ya dabu aldığımız reklamlar mı hissemiz oluyor biraz detaylı açıklarsan sevinirim üstad
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 01:47 -->-> Daha önceki mesaj 01:32 --
dream2invest 500 0.0013 $76.74012
Emiz 500 0.0013 $3.24495
Evilmonkey 500 0.0013 $3.24495
adamların sanırım 500 hissesi var ama karlar farklı bu sistem nasıl işler uzun vadeli yatırım tarzı bi şey midir ya da kendi reklamlarına tıklatınca artan bi şey midir. Biraz anlatsan getirisi nedir götürüsü nedir bizde anlasak üstad
arkadslar merhaba ödemeyi aldım 16 saat içinde ödemem gönderildi 7 seviyeye cıktım darısı cıkamıyanlara mega paket alacam inşallah kazancım değişir
herhalde sanırım bitcoini tam bilmediğimizden kaynaklı ben size dönerim tekrar o konuda değilde yani sözde sitede eksta alım yok görünüyor ama hesaplarsak fark var o da alım satım arasındaki fark mı acaba. mesela paypal da sitenin kesimi var ordan yırttık bunda bitcoin le göndeyim yaparken ne keser bizden 100 $ için ? yani 100 reklam alırsak ya da hiç denediniz mi reklam almaya bitcoinden
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 23:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:41 --
ben 103 reklam aldım bana 116.8 $ a mal oldu mesela aynı şekilde bitcoinde neye mal olur bu ?