Airborne' Alıntı:Bende hic bir degisiklik yok. Ayni veriyor. Ama zaten yüksek veriyordu. Overture dur demistir
Reklamlari Yahoo Overture dan aliyorda ondaneyciey' Alıntı:Bunun overture ne alaksı var anlamadım
Ödemeler ayin 10-15 gibi ödenir.akon' Alıntı:ödemelere nezaman başlayacak yeni aya geçtik
bu arada ben imza düzenleyememmi forumda kendime
Sanmiyorum. Hep öyle diyorlar gecikiyorlar. Gerci gecikince 5% de gecikme parasi veriyor. Harbi ilginc site yaafavorites' Alıntı:7 sine kadar ödeme yapılacağını belirttiler
Google dan gelmiyorsa nasil hile olmuyor anlamis degilim.akon' Alıntı:inşallah banlamazlar ama hilede yapmıyorum gerçi tıklamaların hepsi googleden gelmiyor ne olacak bilmiyorum
neden ben imza kullanamıyorum?
Tanidik dedigin kac kisi. 100 den fazla kisiye typein olarak her gün zor tiklatirsin. Eger sadece devamli o kisiler tiklarsa hile sayabilir. Sistem daha yeni oldugu icin basta birsey demiyebilir ama sonra bence hile sayacaktirakon' Alıntı:ya hile değil derken tanıdıklar falan tıklıyor o şekilde ama hep farklı ip ler tabi googleden çok az geliyor
En güzeli 1 aylik bir web sayfasi yapip hit kazandirmak. Msn indexlesin yeterakon' Alıntı:anladım çok haklısın ama domainler yeni sayılır googleden hit gelmesi çok zor bi tavsiyen varmı
SonSahne' Alıntı:herşey iyi güzelde ödemeyi nasıl almamızı tavsiye edersiniz peki eğer alabilirsek. 4 adet seçenek var. hngisini yapmalı en güvenlisi? teşekkürler.