İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Remotemach

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2005
Mesajlar
859
Reaction score
0
Konum
izmir
http://www.hostbul.net/yorumlar.asp?firma=2348

zamanında çok elim gitmişti burdan alayım diye ama yukarıdaki yorumlara baktımda herkesin şikayeti aynı... Teknik destek çok kötü artı sayfalar günde en az 10 saat kapalı kalıyor.. Ama şu da bir gerçek ki fiyatlara insan bir bakıyor höh diyor almamak için kendini zor tutuyor.. Allahtanda tutuyormuş bunları okuyunca.. benim şu anda çok büyük ödeme yaptığım pakete yıllık 100 ytl ye sahip olabiliyorum bu firmadan..

Yani hep dediğim birşey var bir firmadan host alacaksan en az 2000 yılından beri faaliyette olmalı..
 

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
1,398
Reaction score
27
Konum
İstanbul
Eskiden yorum yazan sitelerin çoğunun hosting bilgilerine şimdi bakın göreceksiniz; artık başka yerleri kullanıyorlar. Ve yorum yazan çoğu sitede, Semih Avcı tarafından düzenlenmiş sahte siteler. Buda onun bir stratejisi. HostBul tarihinde böyle hızlı yorumlar alan üstelik hiç tanınmayan bir şirket görülmedi. TürkTicaret.net Hostbul açıldığından beri kayıtlı ve aldığı yorum sayısına bakın. Teknolojiğin sahibi Semih Avcı daha önce holding bünyesindeyiz, onlarca çalışanımız var gibi safsatalarla milleti kandırıyordu, şimdi Remotemach'de de yaptığı aynı. Yok yarım milyon ytl yatırım yaptık, yok holding bünyesindeyiz (kyf holdingmiş, böyle bir holding yok, triko şirketi var), yok şu kadar çalışanımız var, ya bi ***tir diyesi geliyor insanın. İki, üç dolarlık paket satıyorsun, böyle bir oluşumun kazancı itsen kaksan 200-300 doları geçmez, belki bunlar bile yoktur, 100dolarıda zor bulabilir. Neymiş, 2 milyar maaş veriyormuş! Hehe. Herşey tamamen yalan, adam kendi ismini çok lekeledi. Biz böyle şirketleri çok gördük. Herifin yazılanlara cevap vermek için girmediği forum kalmadı, hek forumlarına bile damladı.
 

baterist

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2004
Mesajlar
44
Reaction score
0
arkadaşım firma benim sponsorum,
hosting sponsorum bir sitem için...
bir bak sorun filan yok gayet hızlı sponsorum diye demiyorum gerçekten!

işkembeden sallamayalım!

Tamam anlıyorum herkes ekmek parası kazanıyor ama kazanırken diğerlerinin ekmeğine kan doğramayalım...

Herşeyin bir usulü olmalı!

sen şimdi bana da semih bey filan dersin değilim! :)
 

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Reaction score
0
VazgectimSenden' Alıntı:
Yani hep dediğim birşey var bir firmadan host alacaksan en az 2000 yılından beri faaliyette olmalı..

o zaman yeni açılanlar direk kapatsınlar server'ları..ya da 5-6 sene beklesinler yani ? bence mantıksız bir düşünce
 

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2005
Mesajlar
859
Reaction score
0
Konum
izmir
SLiM_BoY' Alıntı:
o zaman yeni açılanlar direk kapatsınlar server'ları..ya da 5-6 sene beklesinler yani ? bence mantıksız bir düşünce


mantısız değil işini sağlama almak diyelim biz buna..

baterist o kadar yorumun içinde bi senin yorumun olumlu.. Bende yorumsuz geçiyorum yorumunu bu yüzden..
 

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
486
Reaction score
0
vala ben "modachat" "muziklist" "sevdik" 3kullanıcı adimla bagira bagira dedim

Bu adam doncu-kilotcu diye millet yok soyledir boyledir Oh olsun iyi de oldu biz yazarken siz milleti kotuluyorsunuz,Çekemiyorsunuz diyorlardı Allah böyle belalarını verir.
 

baterist

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2004
Mesajlar
44
Reaction score
0
arkadaşım ben kimseyi korumuyorum!
ben gerçekleri söylüyorum...

Adamların hizmeti gayet iyi!
Yani kötü olsa niye söylemeyeyim benimde serverım var!
söylerim sitemi de kendi serverıma geçiririm çok mu zor!
 
M

murfy

Misafir
beyler siz hangi hosting firmasında çalışıyosunuz???.. insanları kötülemeye kalksan açık çok bulursun.böyle saçma sapan şeyler öne sürerek karalayarak nereye varmaya çalışıyosunuz..kaçınız çalıştı remotemachle? kaçınız semih avcı ile tanıştı gidip gördü???... ben dedicatedımı ordan aldım çokta memnunum ne kesinti yaşadım ne sorun.şu sıralar servera saldırılardan dolayı nerdeyse 2 haftadır hergün 5-10 kez arıyorum bir kez olsun hizmette ve ilgide kusur etmediler.saygıda olsun konuşmalarda olsun 1 kez bile taviz vermiyorlar.ben 6-7 senedir çok hosting şirketiyle tanıştım ve bu söylediklerinizi haketmeyen gerçekten çok iyibir şirket ve gün geçtikçe büyüyen bir şirket.yorumlarınıza dikkat edin insanlar sabah akşam uykusuz kalıp ekmeğini kazanıyor bu işten.asıl sahtekarları sıralarım buraya onları konuşursunuz.bu foruma günde binlerce insan giriyor bilen bilmeyen.herkez haddini bilmeli çamur atmadan önce aynada kendisine bakmalı.

vazgectimsenden diyen arkadaşada birşey tavsiye edeyim anladımki uzun süredir bu işler içinde değil bir sitede yazan yorumlara bakarak o şirket hakkında yorum yapamazsın.ararsın konuşursun insanların konuşmasına bakarsın.çok pipirikliysen atlarsın şirketine gidersin oturur bir çayını içersin.

hostbul a gelincede.bana bir şirket söyleyin ordan 1 hafta içinde en rezil hosting yapmazsam ne oluyum.. bunlar basit konular.rekabet çok bu piyasada.öyle şirketler varki birbirlerine aptalca saldırılar yapmaya çalışıyorlar.bu yüzdende yorumların yazıldığı bi sitede böyle karalama yazılar çoğunlukla olucak.

size tavsiyem www.remotemach.com hostingini test etmek amaçlı en küçük paketten alın fazla birşeyde değil zaten.bakın ne kadar hızlı ne kadar kesintisiz hizmet var nasıl bir teknik destek var.

saygılarımla

not : şirkette çalışmıyorum alakam yok iyinet forumlarını okuyan biri olarak ve remotemach şirketiyle çalışan biri olarak yazma ihtiyacı duydum inanmayan şahsiyetler olursa özelden aldığım dedicated serverımı gösterebilirim
 
M

murfy

Misafir
VazgectimSenden' Alıntı:
mantısız değil işini sağlama almak diyelim biz buna..

baterist o kadar yorumun içinde bi senin yorumun olumlu.. Bende yorumsuz geçiyorum yorumunu bu yüzden..


şu yazınla bile art niyetli iş yaptığın belli oluyor!

daha konuya 5 tane yorum atılmış.1inide baterist atmış yorumunu saymıyorum demişin ne güzel ya hehe.. 5 yorumunda neredeyse en az 2 si remotemachle uzaktan yakında ilişkisi olmamıştır.ahh ahh takıladurun bakalım küçük insanlar kanar anca böyle muhabbetlere..
 
S

S AVCI

Misafir
:)

dün dolandırıcı diye insanların arkasından milyarlarca değişik şivede küfrettiği insan burda gelip uzman oluyor sözüne güvenilir oluyor. insani duygularımı kabardı diyelim. onuda geçelim, hırsıza inanan suça teşvikçi olur derler. sözüm turcon un sahibine ve devamında onun sözünü altın sayanlaraydı.

Ne hikmetse yine aynı adam bana mail atıyor mail adresi [email protected] ve hosting firmasının olduğunu 5000$ a satmak istediğini söylüyor. ve satmak istediği şirket ne hikmetse hostankara.com . garip

don triko muhabbeti yapan küçük beyinli insanlara söylemek istediğim bi kaç cümle var. sizin don triko tüccarlığı dediğiniz işte sülaleniz uğraşsa yapamayacağı kadar beyin fırtınası dönüyor aktif olarak 4 ülkeye ihracat yapılıyor vs vs. umarım bi gün yolunuz buraya düşerde bi gün burdaki sistemi görme fırsatınız olur.

muhtemelen hostbulda yorum yapılan 100 domainden iyi yorum yapan 90 tanesi şirketimize ait domainlerdir. ama yine her hikmetse okadar siteyle portalları kurulmuş forumlar vs vs herşeyle uğraşabilecek bir alt yapımız var ama uğraştığımız şey 90 siteyle hostbula yorum yapmak. :) ki orda yorum yapan insanları bile karşımıza muhattap alıp hatta sizi bile muhattap alıp, cevap verebiliyoruz:)

%100 de 100 müşteri memnuniyeti olan firmayı ticaret hayatımda tanımadım.

host alan herkezin faturası kesiliyor, host alırkende kdv bedelinizi size belirtiyor. faturası kesilmeyen veya bundan şüphesi olan maliye ye şikayette bulunabilir. kimsenin ahkam kesmesine gerek yok.

host aldıysanız ve memnun değilseniz paranız iade edilir iade edilmeyende varsa buyrun söylesin.

bu nasıl bir mantıktırki. sunucuda bir problem çıktı diye insanlar bir firmayı dolandırıcı olarak nitelendirebiliyor.

ama şunu gördüm amaç üzüm yemek değil bağcıyı taciz etmek.

vacgectimsenden nickli arkadaşımıza sesleniyorum. 1 aylık host al sadece 2 dolar, eğer gerçekten insanlara bilgi vermek istiyorsan ondan sonra istediğini yaz, 2 dolarla batmazsın ama kimseyide karalamış olmazsın.

dar alanlarınızda kısa paslaşmalar yapmanız dileğiyle.
 

proTürK

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Nisan 2005
Mesajlar
148
Reaction score
0
S_Avcı:
........

Sevgili RemoteMach Yetkilisi Semih Avci;

Yiğit bir kere düşmeye, ezen çok olur..

Hatam bu oldu, aceleci davrandım; ön bir piyasa yoklaması, araştırması yapayım istedim biliyorsunuz sonunda hakkımda yazılanları..

Neyse, ben onları takıpta hayatımı etkiliyecek; yönünü; hedefimi değiştirecek bir insan değilim. Her insan hata yapar,
hatasız kul olmaz..

RemoteMach'in hatası nedir biliyor musun? Sınırsız alan vermesi, fiyat politikası ve sabit bir datacenter'da kalmaması! Hele ki tasarımı!

Eğer, şuanda kullandığı arayüz'ü; altyapı'yı ilk kurulduğunda kullanmış olsa idi; RemoteMach en'ler arasında yer alırdı..

Ama hayat; başarıya yada en hayırlısına ulaşırken önümüze engeller çıkarır..

Sözlerim; meclisten dışarı..
 
S

S AVCI

Misafir
insan doğarken büyük olmuyor nedense. herkez ortaya bi şeyler çıkartıp geliştiriyor. böyle olmak zorunda garanti bankasının ilk sitesini hatırlıyorumda.

şu anda yeni digital sinir sistemimizi kurduk, ofisimizde xeon 2.4 çakılı sunucu üzerinden kablosuz internet verdik ağımıza. ne bilim bi çok kişinin 1 yılda kazandığı paraya bahariye caddesi gibi bi yerde kadıköy merkezde şb açtık. vs vs ama insanlar ekmeği bile çiğnemeden yuttukları için bu tarz durumlar ortaya çıkıyor. sadece şu kadar söyleyebilirim. lütfen bakın lütfen diyorum üzerine basa basa. buyrun gelin ofisimizi bizi görün çay için ne bilim, burda kaç adet personelin çalıştığını görün ondan sonra oturun yazdıklarınızı düşünün ben bu kadar kişinin hakkını alıyormuyum almıyormuyum diye.

yazıktır başka bişey demiyorum. technolojiğin sahibiymiş semih avcı. ya kardeşim inanın aptal bi insana bu kadar söyleseydim anlardı. www.technolojik.com a girin adresbilgilerine bakın bide gidin www.technolojik.net e gitin adres bilgilerine gidin bakın bizimle ne alakaları var.

trikocuymuşuz. allah aşkına 1 triko fabrikasının ne kadara maal olacağını kim biliyor. bu oturup evde şişle kazak örmek kadar basit deil. artı eğer devlet bana tutarda sen şirket sözleşmene hostingi koyarsan ünvanın ne olursa olsun bu ürünü satabilirsin diyorsa. ve insanlara faturaları kesiliyorsa neden burda 3 tane forum çocuğu çıkıp yorum yapabiliyor ve diğer kişilerde kardeşim noluyor sen ne yapıyorsun demiyor?

unutmadan şunuda söyleyim ufak şirketleri ezmek daha doğrusu rakibimiz kim olursa olsun bizim düşmanımız olarak görmek özümüze işlediği için. markalaşmada hala yurt dışına çıkamadık. bundan bilmem kaç sene önce HP ilk kurulurken küçücük bir bodrum katta tek göz odada 2 genç insan tarafından oluşturulduğuna kimse inanmaz. ama durum bundan ibaret onlar işini yapanı destekliyor biz köstekliyoruz. ama herkeze yinede saygı duyarım.
 

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2005
Mesajlar
859
Reaction score
0
Konum
izmir
Sevgili Semih Bey :)

Hostbulun önemini siz oraya reklam vererek kabul ediyorsunuz en başta.. Ben normal sıradan bir müşteriyim sadece.. Host firmaları ile işim olmaz.. Ben hostbulda yorumalra baktım ve düşüncemi yazdım ve dolandırıcı asla demedim.. Yalnızca hizmetinizden memnun değiller diye belirttim.. Bu kanıya nasıl vardım. Kaynağım belli hostbul... Yoksa ben hatırlamassınız ama sizinle görüştüm gayet kibar ve ilgili bir insansınız (buraya yazdığınız saymıyorum :) Ha kibar ve ilgili olmanız ayrı konu ben o yorumları okuyunca müşteri oalrak etkilenmem ayrı konu.. Hostbul tüm para ile değişebilir yorumlarına rağmen hala host müşteirleirnin baktığı bir alan.. dediğim gibi bu gerçeği oraya rekla vererek zaten kabul ediyorsunuz.. bende girdim okudum kafamda oluşan düşünceyi foruma yazdım.. Dediğim gibi ilk izlenim olarak bende sizden host almayı düşünüyordum..
 

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2005
Mesajlar
859
Reaction score
0
Konum
izmir
"zamanında çok elim gitmişti burdan alayım diye ama yukarıdaki yorumlara baktımda herkesin şikayeti aynı..."

pardon tezat bir durum mu var? ne yazmışım yorumlara bakrtımda!!!!!!!!!!!!!!!

Yani hizmeti kullandım sorunum var demiş miyim???????
 

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Nisan 2005
Mesajlar
415
Reaction score
0
siz seviyeli seviyeli konuşup milletin parasını götürün ben böyle konuşayım adam gibi paramı kazanayım.. size hayırlı işler sadece sizi görmekten bıktım

sanırım kendinizi savunmak için baya bi k.adı açmışınız hemen görüp cevap yazdığınıza göre
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst