İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rezilliğe bakın İndexservers

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
abi para yatarken nazım ışık adınaydı
 

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
:) alahından bulsu ne diyim sağlık olsun
 

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
Sanırım davetiye gönderirken de dikkat edilmesi gerekiyor gibi bir sonuç da çıkarmak lazım, özellikle yeni üye olmuş olanların üye olmak isteyene referans verdiği durumlarda, kimse alınmasın bu sözlerimden, çünkü birileri forumlarda dönüp dolaşıp aynı haltı yemekten zevk alıyor ve uyaranlarda genelde fazla tepki alıyor.
 

Hostsatis.Com

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2006
Mesajlar
107
Reaction score
1
Aynı olay tr1server da da oldu. Birileri dolandırıcı dedi birileri korudu. Çalıştığınız firmayı avukatıymış gibi korumak neden bu sadece Türkiyede görüyorum. Kraldan çok kralcı olmak bu olsa gerek herkese geçmiş olsun. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.


İlgili linkler:
http://forum.iyinet.com/reseller-ho...an-225-gb-trafik-reseller-yillik-100-ytl.html

http://forum.iyinet.com/web-hosting...hazir-win-2003-server-p-iv-1024-mb-ram-2.html

http://forum.iyinet.com/reseller-ho...-5-gb-alan-100-gb-trafik-yillik-80-ytl-2.html
 
S

sasu

Misafir
istanbulteknik.com 75Ytl
Nazım agbı sagolsun 50 ytl alıskık artık :)
unutalım ders oldu surkent var bır kısı daha eklendı herseyde vardır bır hayır.nazım agbı bunu yapıcak bırı degıldı ama foyası sonradan cıktı gecmıs olsun

10 kurus fazla olsun .com.tr den olsun elınde faturan olsun bu durumlara dusmemek ıcın
 

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Haziran 2006
Mesajlar
784
Reaction score
0
Konu nazım değil burada . Parası ödenmiş domainlere bir başkası el koyuyor nazımın borcundan dolayı . O domainler nazımın değil el koyunca nazımdan bir farkı kalmıyor şahısın . Sizi bilmem ama bu kadar emek veriyoruz . Tutupta nasılsa sanal deyip birisi herhangi bir emeğime ben buna el koydum derse ben savcıya falan gitmem bulur felç ederim onu . Kanunlar var yasalar var keserler cezamız neyse . Benle ilgisi bile yok ama bu olayların millet sanal diye her türlü dolandırıcılık, el koyma ,hile gibi yollara başvurmaya başladı . Şerefli bir insan Sanaldada adamdır Reeldede Adamdır . Ben merak ediyorum aniden birisi yakalarda ensesinden gel bakalım kardeş sen buraya derse ne olacak bunları ? Yeter artık edepli olsun herkes nazımın sana borcu varsa git nazımı bul gidipte başkasına ait domainlere el koymaya kalkma . Bu insanlar zaten nazımdan kazık yemiş birde senmi kazıklıyacaksın milleti . Ver o domainleri geri sahiplerine .
 

sempaty

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Şubat 2005
Mesajlar
3,824
Reaction score
19
Konum
hawaii. ama sanal tur.
evet katılıyorum. adam reklamla doldurmuş bi de. onun da hatası var bu konuda. yani insan bi alışveriş yaparken bakar. özellikle uzun vadeli işlerde. yani kavun karpuz satmıyosun ki? bişey satıcaksın birine, o da başkasına satıcak, son kullanıcı bunu en az 1 yıl boyunca kullanacak..

sen satarken onu da gözönünde bulundurmalısın. son zamanlarda sık yaşanıyor bunlar. inşallah daha fazla olmaz bunlar. insan üzülüyor
 

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2005
Mesajlar
977
Reaction score
0
Konum
IndexBilişim
akon sen heryerde konuşuyorsun ama birde kendine bakta öyle konuş.ben kimseyi dolandırmadım kandırıldım ama dolandırılmadım.sende paranı vermedin hatırlarsan domaininede o yüzden el kuydum ama şuanda hiç kimsenin domaini bende değil bilgisi olsun çünkü domainlerde sitelerde serverlarda fesih benden aldı daha doğrusu ilk başta devralacaktı sonradan tüm domainleri serverları ordakii müşterileri benden aldı şuanda müşteri dediğin siteye o yazıları ben yazmadım fesih(netlojik.net in sahibi) o yazdı domainde bende değil.fesih kendi hatası yüzünden datacentere 800$ ödeme yaptı bunu bana mal etmek istiyor sorun değil istediği gibi kötülesin istediği lafı söylesin gün gelir cevabı burda herkesin önünde verecem.ama dediğim gibi kimsenin domaini ve bilgileri bende değil hatta indexservers.net domanide bende değil onlarda dediğim gibi benden devrelacaktı bende güvenip artık anlaşmıştık çünkü sitemede yazdım devrettiğimi ama sonrada bana oyun oynadı tüm müşterilerimi kendisine aldı ve beni saf dışı bıraktı bende zaten yorulmuştum artık host işinede tövbe ettim yanlız bir sözüm var ücreti olanlar kaydedildi en kısa sürede ücreti olanların paralarını geri verecem.Tekrar ediyorum ücreti olanlar bana [email protected] a mail göndersin bende bileyim ama şunuda söylüyeyim ücreti olmayıp ücretim var deyenler onlara ödeme yapılmıyacak bende kimin var biliyorum sadece bana isim tel hesap numaralarını göndersinler.

Not: domainleri bilgileri olanlar bana gelmesin elimde bişey yok ben güven yüzünden kaybettim iflas ettim.çok para kaybettim.
Bunuda belirteyim en çok kaybetmemin sebebide müşterilerin %90 sını son aylarda ödemelerini yapmamaları bunlardan biride akon çok iyi bilir bazen 3 ay sonra aldıgım oluyor sağlık olsun.ama şu başlıkta bişey dikkatimi çekti nasıl oluyorda adminler küfüre izin veriyor.

beni bilgeadamlarda aramayın memlekete gidiyorum birde bilgeadam gizlilik politikaları açısından bilgi vermez size onuda belirteyim verdiği anda güvenini kaybeder.
 

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2005
Mesajlar
977
Reaction score
0
Konum
IndexBilişim
eğer ben dolandırıcı olsaydım hiç kimsenin domanini vermez para ile satışa sonardım 1000 üzerinde domain var verdiğim adreste domainler.birde para toplar kaçardım bunuda yapabilirdim ama kaçmadım yerim belli.
Hakkari merkez. zaten Hakkari de kime sorsanız herkez birbirini tanır.dolandırı dediğiniz eski mertweb diyarhost surkent gibi yada remzi gibi olur onlar sahte kredi kartla server domain alır 1-2 ay host işi yapar para toplar kaçarlardı.ben 3 yıl host içi 2 yılda panel server hakkında bilgi toplayıp büyük firmalarla host alışverişinde bulundum.toplam 5 yıl host işi ile uğraşıyorum.Ama artık host domain işine asla ve asla girmiyecem şuanda zaten piyasanın %90 nı çocuklarla dolu.
 

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
son zamanlarda verdiğin kötü hizmet yüzünden ödemeyi yapmadım son 1-2 ay neredeyse hergün server kapanıyordu sen hangi hizmetin parasını istiyorsun?
Utanmadan hala burada konuşuyorsun nasıl bir insansın sen o 50 ytl yi sana vereceğime ihtiyacı olan kimsesiz insanlara veririmde bir hayır işlerim .

Asıl bu yöneticiler nasıl bukadar şikayet oldugu halde seni alıyor bu foruma ?.

Nedense insanların yardıma ihtiyacı varken çıkmazsın ortaya.
Nezaman hakkında kötü şeyler yazılır hemen zıplar gelirsin.
Sen kimsinki milyontane host server işi yapan varken biz sadece sana yazalım bunları ?
 

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
Bu arada neden müşterilerin yüzde 90 ı sence sana ödeme yapmadı son ay otur bi düşün 24 saat kesintisiz dediğin server 24 saat kesintisiz hiç çalışmıyordu.
 
S

sasu

Misafir
akon nazım agbıye ulasabılıcegın bılgılerı paylasıyorum ama gereklı kısıler ıle konustum sızın ıle ılgılı konuda nazım agbının bır sucu yok msn konusmalarında ıst e gelıcekdı egıtım ıcın zaten ama odemelerde sıkıntı yapan taraf sızsınız bu durumda kendınızdede suc aramanız lazım

nazım agbının ''gizlilik politikaları açısından bilgi vermez size onuda belirteyim'' yazısına ıstınaden

Real isim:Nazım Işık
Bilge Ad:Bakırköy Şubesi
Hafta Sonları 3-8 arası Lab-k Sınıfında eğitim almakta
Ocak ayında mühendislik başlıyor.
 

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
ne suç bendesi gerekirse bende buraada yazarım msn konuşmalarını sen memnun olmadıgın bi hizmetin parasını ödermisin? sürekli giden serverin günlerce kapalı kalan bi serverin 96 müşterine seni rezil eden bi serverin parasını ödermisin? kalkıp kimse bana onu savunmasın burada.Benim göndermediğim 50 ytl yüzündenmi nazım kaçtı iflas etti gitti ?bilge adama ödeyecek aprası vardıda server paralarınımı ödeyemedi okadar insanı madur etti ?
 
S

SanalBilgi

Misafir
artık üzülmüyorum mağdur olan insanlara.. ıllardır aynı halt siz bıkmadınız ben okumaktan bıktım..

Yılllardır açık olan firmalardan almak yerine foruma gelen babacan tiplerden almak neden?

O gitti bu geldi bu gitti yerine daha babacan bi tip gelip yine paralarınızı alacak.. Ondan sonra onun keklediği 3 5 kişide kalkıp forumlarda deli gibi onu savunacak..

Aynı nakarat durmadan.. 3 kuruşun hesabını yapmayın hosting alıyorsanız..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst