kaçırmısım neydi oSoyadın tamamının CAPS ile yazılması hakkında geçen haftalarda yürüttüğüm teorime bir katkı daha sağlandığı için de mutluyum.
kaçırmısım neydi oSoyadın tamamının CAPS ile yazılması hakkında geçen haftalarda yürüttüğüm teorime bir katkı daha sağlandığı için de mutluyum.
piramit gibi oldu.. bende soruyorum
Ayrı bir konuda, indirbir.com nickli arkada$.. sen niye elaleme kendi üyeliğin ile yazdırıyorsun yada başkasının ağzından yazı yazıyorsun? bilmiyormusun ki bu forumda bu kurallara aykırı birşey? admin arkadaslar sanırım bu konu hakkında duyarlı olacaklardır. eminim...
Ek olarak kendisine davetiye gonderek hakkinda da islem yapilacaktir.
Soyadının bütün harflerini büyük yazma gibi hezeyanı olan insanlar forumlarda çok çabuk kayboluyor ya da en ufak birşeyde sağa sola saldırma eğiliminde oluyorlar
Ben herhangi bir şeye üye olmadığım halde spam mail bana da geldi, ama alışkanlık olduğu için garipseyip burada dile getirmemiştim. Bir de sitenin en altında yazan adres, burada zamanında yine banlanmış bir kişinin nicki. Ama elbetteki bu bir tesadüftür, alakası olmadığına son derece eminim.
Ekincan KARABAYIR.
Örnek :
T.C.
BALIKESİR VALİLİĞİ
İl Sağlık Müdürlüğü
Sayı : B104ISM4100009-........../........ 01/2005
Konu : Hizmet İçi Eğitim
Akif KALAYCI
Devlet Hastanesi Müdürü
Havran/BALIKESİR
Soyadın tamamının CAPS ile yazılması hakkında geçen haftalarda yürüttüğüm teorime bir katkı daha sağlandığı için de mutluyum.