yine bir saşma soru ile sizlerleyim umarım özlemişsinizdir
benim bir hesapta 2 tane domain vardı o hesap banladı bunu başka bir hesap açıp aynı domainleri kullanabilirmiyim
yine bir saşma soru ile sizlerleyim umarım özlemişsinizdir
benim bir hesapta 2 tane domain vardı o hesap banladı bunu başka bir hesap açıp aynı domainleri kullanabilirmiyim
normal panelde mail harici odeme onayı gorebiliyormuyuz sayfa ismini yazabilirmisiniz oyle bişi varsa
2 domain kullanirsan sedo tabiki süphelenir.
paypale para alan var mı? benim panelde ödenmis gözüküyor (havale istedim)
November 2006 €xx 12/12/06
15'inde demiyor ki mailde. by the 15th of December demek 15'ine kadar yatacak demek. ingilizceyi doğru anlayalım lütfen, doğru anlamayanları da uyaralımgeldi paypal , 15 inde demişti ama erken yatırmış
bana artislik yapma xx€ na karşılık xxx€15'inde demiyor ki mailde. by the 15th of December demek 15'ine kadar yatacak demek. ingilizceyi doğru anlayalım lütfen, doğru anlamayanları da uyaralım
sedo'dan xx euro aldığımı düsünmüyorsun insallahbana artislik yapma xx€ na karşılık xxx€
sedo'dan xx euro aldığımı düsünmüyorsun insallah
sedo'dan xx euro aldığımı düsünmüyorsun insallah
4 x ten sonra arada virgül var ya ondan sonrada xx var ordan bahsediyor
kuruş cent olayları yani xxxx,xx
gene banladı bu sedo beni. ya o inatçı ya ben o banladıkça ben ısrar ediyorum. ama bu sefer spam yapanların kulaklarını çınlatmak istiyorum. linkimi yerleştir desem kimse tutup eklemez sitesine ama spamcı mahlukatlar tutup siteleri kopyalıyor sonrada bide ordan link veriyor utanmadan bide ordan ziyaretçi gönderiyor, sonrada sedo banlıyor. şimdi sövsem anasının bacısının bi günahı yok, sövmesem içim rahat etmicek en güzeli susayım çalışmaya devam.
bu arada ploop özledim seni, doktorlar kesti beni bide 25 dikiş yedim off offf
hadi ya geçmis olsun yani her türlü geçmis olsun hem sedo açısından hem dikis açısından. spam yapanlarla alakası yok banlanmanın. sedo'nun görüsleri doğrultusunda banlandın: türk hiti.
selimciğim p) sölememmmmmmmmmm