İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Ödemeleri (Ekim 2006)

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada mail gelmemiş ne maili bu acaba?
bu arada atılan arkadaşa geçmiş olsun beni atmasınlarda parking kazançlarınıda istemiyorum.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim de hesaplarımdan biri kapatılmış, natural traffic diyor ama google.com.tr yi natural saymıyor galiba :)

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar bana maıl gelmiş :(

[email protected] dan hesabım komple kapatılmış :( Sedo bu aykı parking paramı yedı. Domain paramı odedi 2 gun once umarım sorunsuzca bana ulaşır
bana geçmişler olsun :(

Bir baska baslikta arkadasin birine sitesini yabanci traffic icin dizinlere ekleyin demistin. Bende sedo bunu hile sayar demistim. Eger böyle yaptiysan hile olarak kabul etmistir. Sedo da eski hesabiniz yoksa yeni acilan hesaplar icin cok ciddi kontrol var. Eski hesap dedigim 3-4 senelik hesaplar.

Y

~ yknTR ~

Misafir
Bir baska baslikta arkadasin birine sitesini yabanci traffic icin dizinlere ekleyin demistin. Bende sedo bunu hile sayar demistim. Eger böyle yaptiysan hile olarak kabul etmistir. Sedo da eski hesabiniz yoksa yeni acilan hesaplar icin cok ciddi kontrol var. Eski hesap dedigim 3-4 senelik hesaplar.

yok asla dizine fln ekleme yapmadım ancak tam sebebini sormıcam. Odendi yazıyordu domain satış ücretim Benim için onemlı olan bana ulaşması

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte ban mailinden bahsetmiştim mesajımda. bu ay 15 milyar ytl'ye yakın domain satışı gerçekleştirdiğim hesabı kapatmışlar ne diyeyim ki :p

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte ban mailinden bahsetmiştim mesajımda. bu ay 15 milyar ytl'ye yakın domain satışı gerçekleştirdiğim hesabı kapatmışlar ne diyeyim ki :p

parking kullanıyormuydunuz yoksa sadece satış yaptıgınız için mi?
birde sana kanki diyebilirmiyim :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parking vardı tabi ki, o 1.900 ytl gibi bir şey gelecekti sağlık olsun, ben değil sedo kaybeder :p

U

username

Misafir
Gene Türkleri genel banlama yaşandı.Ne diyim biz hileden vazgeçmedikten sonra.Kurunun yanında yaşda yanıyor..

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bişey sormak istiyorum,
banlanan hesaptaki domainleri tekrardan sedo içinde kullanmak mümkün mü?
mümkün derseniz şaşırırım.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bugun banlanma mailinide bende aldım, banlancak bir şeyde yoktu oysa.
1 hafta önce sertifikalısın, güvenilirsin diye mail at sonra banla :) komedi...

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet bugun banlanma mailinide bende aldım, banlancak bir şeyde yoktu oysa.
1 hafta önce sertifikalısın, güvenilirsin diye mail at sonra banla :) komedi...

Güvenirlik yada zertifikali olmak bundan sonra seni banlamayacagiz demek degil. Yine bir arkadas demisti ki,
bu artik banlanmayacagiz anlamina mi geliyor?
Bende, tam aksine artik dahada ciddi demistim. Gördügünüz gibi dememden kisa süre bazi arkadaslar banlandi. Yaklasik 6 yildir sedo ile calisiyorum. Allah a sükür bir kere olsun bile banlanmadim. Ve ay sonunda öder mi yoksa ödemez mi diye düsünmedigim sponsorlarin basinda. Ama hesabimin Avusturya dan olmasi ve paralarin direkt Avusturya bankasina gelmesi beni Türk statüsünden cikarmis olabilir.
Arkadaslara tavsiyem parking e cektiginiz zaman backlinklerinizi sifirlayin. Sedo.de paraya doydu. Sizden kazanmis yada kazanmamis onu ilgilendirmez. Cünkü Türkler bu pastada cok kücük bir paydirlar. Dünyada binlerce kisi sedo kullaniyor. En cok domain sedo da satiliyor. Gercekten sadece prestij icin mücadele ediyorlar. Yeterince tanindi ve domain satis platformunda ismini altin harflerle kazimak istiyor. Eger Türk hitine sahipseniz ve accountunuz Tr den acildi ise cok dikkatli olun.
Sedo cok güzel bir kazanc kapisidir. Ama sadece sedo yu kullanmasini bilene.

Y

~ yknTR ~

Misafir
Güvenirlik yada zertifikali olmak bundan sonra seni banlamayacagiz demek degil. Yine bir arkadas demisti ki,
bu artik banlanmayacagiz anlamina mi geliyor?
Bende, tam aksine artik dahada ciddi demistim. Gördügünüz gibi dememden kisa süre bazi arkadaslar banlandi. Yaklasik 6 yildir sedo ile calisiyorum. Allah a sükür bir kere olsun bile banlanmadim. Ve ay sonunda öder mi yoksa ödemez mi diye düsünmedigim sponsorlarin basinda. Ama hesabimin Avusturya dan olmasi ve paralarin direkt Avusturya bankasina gelmesi beni Türk statüsünden cikarmis olabilir.
Arkadaslara tavsiyem parking e cektiginiz zaman backlinklerinizi sifirlayin. Sedo.de paraya doydu. Sizden kazanmis yada kazanmamis onu ilgilendirmez. Cünkü Türkler bu pastada cok kücük bir paydirlar. Dünyada binlerce kisi sedo kullaniyor. En cok domain sedo da satiliyor. Gercekten sadece prestij icin mücadele ediyorlar. Yeterince tanindi ve domain satis platformunda ismini altin harflerle kazimak istiyor. Eger Türk hitine sahipseniz ve accountunuz Tr den acildi ise cok dikkatli olun.
Sedo cok güzel bir kazanc kapisidir. Ama sadece sedo yu kullanmasini bilene.

Domain satış odememi alınca haber veririm arkadaşlar
+1 tamamen dogrudur. Bu arada aklıma takıldı. Avusturya nın neresindesin? ve Banka hesabın hangı banka?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.