Domain satış odememi alınca haber veririm arkadaşlar
+1 tamamen dogrudur. Bu arada aklıma takıldı. Avusturya nın neresindesin? ve Banka hesabın hangı banka?
Domain satis ödemeni muhakkak alacaksin. Viyana da yasiyorum. Bank Austria kullaniyorum.
Domain satış odememi alınca haber veririm arkadaşlar
+1 tamamen dogrudur. Bu arada aklıma takıldı. Avusturya nın neresindesin? ve Banka hesabın hangı banka?
türk hitleri konusunda sıkıntılıyım, geçen ki yazışmamızda reklamverenin türk hitlerinden memnun kalmadığını ve bu nedenle çalışamıyacaklarını söylüyorlardı. sanırım büyük ihtimal yakın zamanda sedo türkiye hitlerini saymamaya başlıcak... gerçi bunu daha öncede uygulamış ama şimdide sanırım bunun hazırlığında...
tüh be şimdi baktım benide banlamışlar.
David mail atmış. Doağl olmayan hitlerim varmış olmamalıymış vs.
acaba Mail atsam sadece google hitlerini sayın gerisini silin desem acarlarmıki hesabı geri. 3-4 tane arkada kalmış backlinkim vardıda. onlar sorun yarattı heralde.
Nasıl bi mail atsam acaba?
daha ayın 10u gelene kadar epey bi sedo zede olur.
blacklisted olarak atılırsın. doğal trafik istiyor adamlardiğer siteden bannerla gelen hit var ve google hiti 0, site google da indexlenmemiş atar mı sizce?
diğer siteden bannerla gelen hit var ve google hiti 0, site google da indexlenmemiş atar mı sizce?
Arkadaslar, biraz arastirma yapin. Binlerce defa diyoruz. Sedo dogal hit ister. Bir tek backlink bile sedo icin hiledir. Sedo nun asil ama asil amaci TYPE IN. Sedo yetkililerinin kendi agzindan duydum ben. Bazi forumlarda almanca yazisirlar. TYPE IN agirlikli domain onlarin ilk tercihi. Nedenini anlatirdim ama vaktim kisitli. Google hitine avrupadan oldugu sürece hic ses cikarmiyorlar. Adwords ile desteklediginiz zaman bunu hile olarak görüyorlar. Türk Cin ve Hindistan hitlerinden tüm internet piyasi ne yazikki sikayetci.