blade1978' Alıntı:çek bozdurmak nasıl bir şey bilen varmı..
blade1978' Alıntı:çek değil ya stormpay yada e-gold'a ödeme yapıyor.ama ilk baştan en az 6$ ödemeniz gerekir bu işlemçilerin tekiyleödediğiniz işlemşiye ödeme yapılıyor.
paypal kullanılmıyor.
HeeySen' Alıntı:12dailypro 12. günün sonunda toplanan parayı stormpaydaki hesabımıza otomatik olarak mı gönderiyo. benim demek istediğim ben parayı göndermelerini istemiyosam yani 5günlük bi zaman kaybı olmaması açısından neyapmam gerekiyo??
cixmekan' Alıntı:evet otomatik olarak 5-7 gün içinde stormpay hesabına gecmiş oluor paran 5 günlük kayıp olmak zorunda bunuda stormpay hesabında bi 6$ ın daha varsa para gelene kadar 12dailypro ya yatırıp surf e devam edebilirsin
tesekkurler tr.st.tr.st' Alıntı:hayırlı olsun tulas....
blade1978' Alıntı:birde şunu paylaşmak istiyorum bir sörf sitesi zarar ediyorsa bunu nasıl anlarız mesela 12dailypro zarar ediyor ama son olarak vurgun yapıp öyle gitmek istiyor.12dailypro nun ilk yapacağı iş forumu kapatmak olucak çünkü forumda paramı alamıyorum neden ödemiyorsunuz gibi sözleri başka kullanıcılara yansıtmamak ister.onun için bir sörf sitesinde forum kapanırsa bilinki sörf sitesi batmıştır.bu tecrübeyide sizinle paylaşmak istedim...