L
LibRa
Misafir
hile nasil yapiyorlar ki boyle bi sitede anlamadigim konu bu ?
limit 6000 dolar olunca 3x3 sistemleride az kazandırıyor adamlara. daha fazlası için değişik hesaplarla alt üyelik açıyorlar 3-4 tane. böylece her hesaba 1080 dolar fazla getiri sağlıyorlarLibRa' Alıntı:hile nasil yapiyorlar ki boyle bi sitede anlamadigim konu bu ?
tulas' Alıntı:hayir kredi karti olmasada sol menuden stormclix yazan yere tikla sonra browse clix yazan yere tikla.linkler karsinda.
keyfinebak.com' Alıntı:Aga işte o oLmuyor yani tıklasamda hep "0" gözüküyor :s Neyse bakalım irtibata geçerim seninle müsait zamanda hallederiz bu mevzuyu.
tulas' Alıntı:sistem degismisse bilmiyorum.ben netiba almadan oncede o linkler cikiyordu.
iletişim bilgilerimde msn adresim mevcut ulaşabilirsin bana, yardımcı olurum.calisko' Alıntı:Stormpay deki hesabıma 6$ yollayıp karşılığında Hesabınıza ytl havale yapabilirim yardımcı olabilecek varmı. Askere gidecem diye tum kartları kapatmıştım. Bende birsüre kullanmak istiyorum merak ettimde. Teşekkürler. eğer hesabınız yapıkredi deyse telewebten adında havale yaparım.