B
blade1978
Misafir
istisnalar olabilir.
$8.64 alacaksınMuZikCalaR' Alıntı:bişey sormak istiyorujm sizelere (daha önce ödeme alanlara); 6$ lık bi yatırımım oldu ve 12 gün sonunda 8,64 edecek bu. benim alacağım miktar 8,64mü yoksa 8,64+6=14,64$ mı?
sitene hit olarak dönüyor ama öyle kaliteli bir hit değil gelenler.MuZikCalaR' Alıntı:Teşekürler tr.st
Bugün son gündü ama 8.64$ ı bulamadım. Galiba tulasa gitti
Bişey sormak istiyorum 12dailypro hakkında. Kazandığımız kredilerin bize ne gibi bi getirisi var?
Ayrıca bi getirisi varsa ProclickArea linkinde bulunan bannerlardan banner tıklama başına 12 kredi veriyor.. 30sn-60sn arasında değişiyor sayfanın açık kalma süresi... Krediyi bu şekilde de arttırabiliyoruz yani. Ama faydası var mı bilmiyorum.
MuZikCalaR' Alıntı:Teşekürler tr.st
Bugün son gündü ama 8.64$ ı bulamadım. Galiba tulasa gitti
Bişey sormak istiyorum 12dailypro hakkında. Kazandığımız kredilerin bize ne gibi bi getirisi var?
Ayrıca bi getirisi varsa ProclickArea linkinde bulunan bannerlardan banner tıklama başına 12 kredi veriyor.. 30sn-60sn arasında değişiyor sayfanın açık kalma süresi... Krediyi bu şekilde de arttırabiliyoruz yani. Ama faydası var mı bilmiyorum.
keyfinebak.com' Alıntı:Güzel strateji uygulamış ufaktan büyüğe doğru... Bakalım kredi kartımı bekLiyorum yakında bizde bu furyaya katıLanLardan oLucaz... İnşallah bi aksiLik çıkmazda herkez gibi bizde kazanırız... BoL kazançLar...
tulas' Alıntı:istersen sana banaka havale karsiligi stormpay para yollayabilirim.
keyfinebak.com' Alıntı:Dostum stormpay'a senin üzerinden üye olmuştum ama kredi kartını bekliyeceğim... Güvensizlikten değil yanlış anlama öle bir şeyi düşünmüş olsaydım senin referansınla üye olmazdım. 12dailypro'yada bladeden ref. olarak giricem. sanırım bayramdan sonra hepsi hallolur. herkez kazansın... şimdi tr.st kaldı bide onun referansından bi yerlere üye olmalıyım... nede olsa sayenizde bir çok şeyi öğreniyoruz...
Bu arada bir şey sorucam bu stormpay'da clix kısmından tıklamalar karşılığı 0,01-0,02 cent verdiği söleniyor ama bana öle bi kıyak yapmadı acaba kredi kartı girmedim diyemi stormpay faal durumda değil mi demeye çalışıyor...
LibRa' Alıntı:12dailypro.com ? = kapandı mı ?
tr.st' Alıntı:12dp kapanmadı sadece bu ay hesapları suspend olan hilecilerin saldırısına uğradı. ilk başta sql yordular ardından atağa geçtiler. işin ilginç yanı aynı anda bir çok sitenin daha sql i çökmesi.